Wat is Amnesia Haze? Alles Wat Je Moet Weten

Amnesia Haze is een sativa-dominante hybride cannabissoort die bekend staat om zijn hoge THC-gehalte en intense cerebrale effecten. Het is een kruising tussen de Jamaicaanse sativa, Haze en de Zuid-Aziatische indica, Afghani Hawaiian. Amnesia Haze heeft een unieke mix van aroma’s en smaken die varieert van zoet en fruitig tot kruidig en muskusachtig.

Geschiedenis van Amnesia Haze

Amnesia Haze werd voor het eerst ontwikkeld in de jaren 2000 door de Nederlandse zadenbank, Soma Seeds. De maker van de soort, Soma, was op zoek naar een sativa-dominante soort met een hoog THC-gehalte en een unieke smaak. Na jaren van experimenteren met verschillende kruisingen, creëerde hij uiteindelijk Amnesia Haze.

Uiterlijk van Amnesia Haze

Amnesia Haze heeft een kenmerkende uiterlijk met lange, dichte toppen bedekt met een dikke laag kristallen. De toppen hebben een groene kleur met oranje of bruine stampers en een zeer kleverige textuur. De bladeren van Amnesia Haze zijn smal en langwerpig met een donkergroene kleur.

Aroma en Smaak van Amnesia Haze

Amnesia Haze heeft een complexe mix van aroma’s en smaken die het een van de meest geliefde cannabissoorten ter wereld maakt. De aroma’s variëren van zoet en fruitig tot kruidig en muskusachtig, met ondertonen van citrus en aarde. De smaak van Amnesia Haze is vergelijkbaar met zijn aroma, met een zoete en fruitige smaak die overgaat in een kruidige en aardse nasmaak.

Effecten van Amnesia Haze

Amnesia Haze staat bekend om zijn intense cerebrale effecten die snel opkomen en lang aanhouden. De effecten zijn euforisch en opbeurend, waardoor het een populaire keuze is voor sociale situaties. Amnesia Haze kan ook creativiteit en focus bevorderen, waardoor het een goede keuze is voor kunstenaars en creatievelingen. Omdat Amnesia Haze een sativa-dominante soort is, kan het ook energie geven en vermoeidheid verminderen.

Medische Toepassingen van Amnesia Haze

Amnesia Haze heeft verschillende medische toepassingen vanwege de therapeutische voordelen van cannabis. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie. Het kan ook nuttig zijn bij de behandeling van chronische pijn, hoofdpijn en migraine. Vanwege de opbeurende effecten kan Amnesia Haze ook nuttig zijn voor mensen die lijden aan vermoeidheid en gebrek aan motivatie.

Hoe Te Kweken van Amnesia Haze

Amnesia Haze is een populaire keuze onder telers vanwege zijn hoge THC-gehalte en complexe aroma’s en smaken. Het is echter geen gemakkelijke soort om te kweken en vereist wat ervaring en aandacht. Amnesia Haze heeft een lange bloeiperiode van 10-12 weken en kan binnen een opbrengst opleveren van ongeveer 600 gram per vierkante meter. Buiten kan Amnesia Haze in ideale omstandigheden een opbrengst opleveren van meer dan 700 gram per plant.

Verschillende Variëteiten van Amnesia Haze

Er zijn verschillende variëteiten van Amnesia Haze beschikbaar, waaronder de originele Amnesia Haze en Amnesia Haze XL. De XL-versie heeft een hogere opbrengst en een kortere bloeiperiode dan de originele Amnesia Haze. Andere variëteiten zijn onder meer Amnesia Lemon en Amnesia Kush.

Waarom Kiezen Voor Amnesia Haze

Amnesia Haze is een populaire cannabissoort vanwege zijn unieke aroma’s en smaken, hoge THC-gehalte en intense cerebrale effecten. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een sativa-dominante soort met energieke en opbeurende effecten. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die op zoek zijn naar therapeutische voordelen van cannabis.

Bijwerkingen van Amnesia Haze

Zoals bij elke cannabissoort, kan Amnesia Haze bijwerkingen hebben. De meest voorkomende bijwerkingen zijn droge mond en ogen, duizeligheid en paranoia. Het is ook belangrijk om op te merken dat Amnesia Haze een zeer krachtige soort is en daarom kan leiden tot overmatige consumptie en daarbij horende bijwerkingen.

Conclusie

Amnesia Haze is een populaire en krachtige cannabissoort met unieke aroma’s en smaken. Het staat bekend om zijn intense cerebrale effecten en therapeutische voordelen. Hoewel het geen gemakkelijke soort is om te kweken, is het de moeite waard vanwege zijn hoge opbrengst en kwaliteit.

FAQs

  1. Wat is Amnesia Haze?

Amnesia Haze is een sativa-dominante hybride cannabissoort met een hoog THC-gehalte en unieke aroma’s en smaken.

  1. Hoe te kweken van Amnesia Haze?

Amnesia Haze vereist ervaring en aandacht om te kweken en heeft een lange bloeiperiode van 10-12 weken. Binnen kan het een opbrengst opleveren van ongeveer 600 gram per vierkante meter, terwijl buiten ideale omstandigheden een opbrengst van meer dan 700 gram per plant kunnen opleveren.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛