Wat is Baeocystin (4-PO-NMT)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Baeocystin (4-PO-NMT) is een stof die voorkomt in sommige paddenstoelen, waaronder de psilocybine paddenstoel. Het is een psychedelische verbinding die vergelijkbaar is met psilocybine en psilocine, twee andere stoffen die in deze paddenstoelen voorkomen. Baeocystin (4-PO-NMT) kan een sterk effect hebben op de geest en kan daarom potentieel gevaarlijk zijn als het verkeerd wordt gebruikt. In dit artikel bespreken we wat Baeocystin (4-PO-NMT) is, hoe het werkt, de dosering, de effecten en bijwerkingen.

Wat is Baeocystin (4-PO-NMT)?

Baeocystin (4-PO-NMT) is een psychedelische stof die voorkomt in sommige paddenstoelen. Het werd voor het eerst geïsoleerd uit de paddenstoelen van het geslacht Psilocybe in 1965. Het is vergelijkbaar met psilocybine en psilocine, twee andere psychedelische verbindingen die in deze paddenstoelen voorkomen. Baeocystin (4-PO-NMT) lijkt op psilocybine, maar het heeft iets andere effecten en duurt langer.

Hoe werkt Baeocystin (4-PO-NMT)?

Baeocystin (4-PO-NMT) werkt door het veranderen van de manier waarop de hersenen informatie verwerken. Het bindt zich aan receptoren in de hersenen die betrokken zijn bij het reguleren van emoties en percepties. Hierdoor kunnen gebruikers veranderingen ervaren in de manier waarop ze de wereld waarnemen. Baeocystin (4-PO-NMT) kan ook helpen bij het creëren van nieuwe verbindingen tussen hersencellen, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën.

Dosering van Baeocystin (4-PO-NMT)

De dosering van Baeocystin (4-PO-NMT) hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewicht van de persoon, de ervaring met psychedelica en de gewenste effecten. Over het algemeen wordt aangeraden om met een lage dosis te beginnen en geleidelijk aan te verhogen. Een typische dosering van Baeocystin (4-PO-NMT) varieert van 10-20 mg. Het is belangrijk om de dosering zorgvuldig te controleren om ervoor te zorgen dat het gewenste effect wordt bereikt zonder dat er ongewenste bijwerkingen optreden.

Effecten van Baeocystin (4-PO-NMT)

De effecten van Baeocystin (4-PO-NMT) zijn vergelijkbaar met die van psilocybine. Gebruikers kunnen veranderingen in perceptie, stemming en gedachtepatronen ervaren. De effecten kunnen tot wel 6 uur aanhouden, afhankelijk van de dosering. Enkele van de mogelijke effecten van Baeocystin (4-PO-NMT) zijn onder meer:

 • Een gevoel van euforie en geluk
 • Veranderingen in visuele waarneming, zoals kleurveranderingen, patroonvervormingen en hallucinaties
 • Veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte
 • Versterkte emoties en gevoelens van empathie
 • Creatieve en spirituele inzichten en ervaringen
 • Verhoogde energie en gevoelens van verbondenheid met de natuur

Bijwerkingen van Baeocystin (4-PO-NMT)

Hoewel Baeocystin (4-PO-NMT) over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen. De ernst van deze bijwerkingen hangt af van de dosering en individuele gevoeligheid. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn onder meer:

 • Misselijkheid, braken en diarree
 • Angst, paranoia en paniekaanvallen
 • Verwardheid en desoriëntatie
 • Veranderingen in de bloeddruk en hartslag
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Vermoeidheid en slaperigheid

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van Baeocystin (4-PO-NMT) potentieel risico’s met zich meebrengt en alleen onder toezicht van een ervaren gebruiker moet worden gebruikt.

FAQs over Baeocystin (4-PO-NMT)

 1. Is Baeocystin (4-PO-NMT) legaal?

Op dit moment is Baeocystin (4-PO-NMT) niet gereguleerd in de meeste landen, waaronder Nederland. Het is echter illegaal om paddenstoelen te kweken of te bezitten die Baeocystin (4-PO-NMT) bevatten.

 1. Hoe moet ik Baeocystin (4-PO-NMT) gebruiken?

Baeocystin (4-PO-NMT) kan op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder het eten van paddenstoelen die de stof bevatten, het nemen van een geïsoleerd supplement of het roken van de stof. Het is belangrijk om de dosering zorgvuldig te controleren en alleen te gebruiken onder toezicht van een ervaren gebruiker.

 1. Is Baeocystin (4-PO-NMT) verslavend?

Er is geen bewijs dat Baeocystin (4-PO-NMT) verslavend is. Het is echter wel mogelijk om psychologisch afhankelijk te worden van de ervaring en de effecten.

Conclusie

Baeocystin (4-PO-NMT) is een psychedelische stof die voorkomt in sommige paddenstoelen. Het heeft vergelijkbare effecten als psilocybine en psilocine en kan veranderingen in perceptie, stemming en gedachtepatronen veroorzaken. Het is belangrijk om de dosering zorgvuldig te controleren en alleen te gebruiken ondertoezicht van een ervaren gebruiker. Hoewel Baeocystin (4-PO-NMT) over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er mogelijke bijwerkingen en risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Het is daarom belangrijk om verantwoordelijk te zijn bij het gebruik van psychedelica en ervoor te zorgen dat het op een veilige en gecontroleerde manier wordt gebruikt. Als u overweegt om Baeocystin (4-PO-NMT) te gebruiken, is het raadzaam om eerst met een gekwalificeerde arts of therapeut te praten om ervoor te zorgen dat u de beste en veiligste ervaring heeft.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛