Wat is Bromo-DragonFLY? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Bromo-DragonFLY is een psychedelische stof die de laatste jaren steeds populairder wordt. Het is een van de sterkste hallucinogenen die momenteel beschikbaar zijn en het is belangrijk om te begrijpen wat het is, hoe het werkt en wat de mogelijke risico’s zijn voordat je het gebruikt. In dit artikel zullen we alle belangrijke aspecten van Bromo-DragonFLY bespreken, zoals de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is Bromo-DragonFLY?

Bromo-DragonFLY is een stof die behoort tot de familie van fenylethylamines, die op hun beurt weer deel uitmaken van de grotere groep van tryptaminen. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1998 door een team van onderzoekers van de Purdue University in de Verenigde Staten en is sindsdien een populaire stof geworden in de ondergrondse drugsscène.

Duur van Bromo-DragonFLY

Bromo-DragonFLY heeft een zeer lange duur van effecten, die tot wel 24 uur kan aanhouden. Dit betekent dat het belangrijk is om de tijd en plaats waarop je het gebruikt goed te plannen, zodat je niet in een ongewenste situatie terechtkomt.

Dosering van Bromo-DragonFLY

De dosering van Bromo-DragonFLY is zeer gevoelig en het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan. Een typische dosering varieert van 500 tot 1000 microgram, maar sommige gebruikers kunnen gevoeliger zijn dan anderen en een lagere dosering nodig hebben. Het is altijd beter om voorzichtig te zijn en de dosering langzaam op te bouwen.

Effecten van Bromo-DragonFLY

De effecten van Bromo-DragonFLY kunnen zeer intens zijn en variëren van persoon tot persoon. Sommige gebruikers ervaren een sterke hallucinogene ervaring, terwijl anderen een meer psychedelische ervaring hebben. De effecten kunnen tot wel 24 uur aanhouden en kunnen zowel positief als negatief zijn. Enkele veelvoorkomende effecten van Bromo-DragonFLY zijn:

 • Verhoogde perceptie en kleurwaarneming
 • Veranderingen in denken en bewustzijn
 • Hallucinaties
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Verstoorde slaappatronen

Bijwerkingen van Bromo-DragonFLY

Het gebruik van Bromo-DragonFLY kan ernstige bijwerkingen hebben en daarom wordt het gebruik ervan ten zeerste afgeraden. Enkele van de bijwerkingen die kunnen optreden zijn:

 • Misselijkheid en braken
 • Angst en paniek
 • Paranoia
 • Psychotische episodes
 • Ernstige oververhitting
 • Hartfalen
 • Beroertes
 • Coma
 • Dood

Het is belangrijk om te begrijpen dat de risico’s van Bromo-DragonFLY niet alleen afhankelijk zijn van de dosering, maar ook van de gevoeligheid van de persoon en de omstandigheden waarin het wordt gebruikt. Het gebruik van deze stof kan daarom zeer gevaarlijk zijn en wordt ten zeerste afgeraden.

Veelgestelde vragen over Bromo-DragonFLY

 1. Is Bromo-DragonFLY legaal? Nee, Bromo-DragonFLY is illegaal in de meeste landen, waaronder Nederland.

 2. Is Bromo-DragonFLY verslavend? Er is momenteel geen bewijs dat Bromo-DragonFLY verslavend is, maar het kan wel psychologische afhankelijkheid veroorzaken.

 3. Kan Bromo-DragonFLY worden gedetecteerd in drugstests? Ja, Bromo-DragonFLY kan worden gedetecteerd in drugstests.

 4. Wat moet ik doen als ik denk dat ik Bromo-DragonFLY heb ingenomen? Als je denkt dat je Bromo-DragonFLY hebt ingenomen, zoek dan onmiddellijk medische hulp en vertel de arts welke stof je hebt ingenomen.

Conclusie

Bromo-DragonFLY is een zeer sterke psychedelische stof die ernstige risico’s met zich meebrengt. Het is belangrijk om te begrijpen wat het is, hoe het werkt en wat de mogelijke risico’s zijn voordat je het gebruikt. De duur, dosering, effecten en bijwerkingen van Bromo-DragonFLY moeten serieus worden genomen en het gebruik ervan wordt sterk afgeraden. Als je denkt dat je Bromo-DragonFLY hebt ingenomen, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Onthoud altijd dat het belangrijk is om verantwoordelijk om te gaan met drugs en de risico’s te begrijpen voordat je iets gebruikt.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛