Your Cart

Wat is de gemiddelde prijs voor een 2C-B pil?

2C-B is een populaire drug die vaak wordt gebruikt als partydrug. Het staat bekend om zijn psychedelische en empathogene effecten en wordt vaak vergeleken met XTC. Een veelgestelde vraag is wat de gemiddelde prijs is voor een 2C-B pil. In deze blogpost gaan we hier dieper op in.

De prijs van 2C-B

De prijs van 2C-B varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de locatie waar je woont een rol, maar ook de dealer en de kwaliteit van de pil zijn van invloed op de prijs. Over het algemeen liggen de prijzen van 2C-B echter in dezelfde prijsklasse als XTC.

2C-B-FLY kopen online klik hier.

Gemiddeld genomen betaal je voor een 2C-B pil tussen de 5 en 15 euro. Dit is vergelijkbaar met de prijzen van XTC-pillen. Toch is het belangrijk om te beseffen dat de prijs niet alles zegt over de kwaliteit en sterkte van de pil.

Waarom is het belangrijk om je 2C-B te laten testen?

2C-B wordt vaak verward met andere drugs zoals XTC, speed of cocaïne. Het is daarom belangrijk om te weten wat je precies koopt. Het laten testen van je 2C-B is de enige manier om erachter te komen wat er precies in de pil zit en hoe sterk deze is. Zo voorkom je dat je een te hoge dosis neemt of dat je per ongeluk een andere drug gebruikt.

Waar kan je je 2C-B laten testen?

Je kan je 2C-B laten testen bij een testservice, zoals bijvoorbeeld de Landelijke Stichting Drugstest (LSD) of bij een Jellinek instelling. Hier wordt je 2C-B getest op samenstelling en zuiverheid, zodat je precies weet wat je in handen hebt.

Conclusie

De gemiddelde prijs voor een 2C-B pil ligt tussen de 5 en 15 euro. Het is echter belangrijk om je te realiseren dat de prijs niet alles zegt over de kwaliteit en sterkte van de pil. Om te weten wat je precies koopt, is het aan te raden om je 2C-B te laten testen bij een testservice. Zo voorkom je onnodige risico’s en kan je veilig en verantwoord genieten van deze bijzondere drug.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto