Your Cart

Wat is Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Deoxymethoxetamine, ook wel bekend als DMXE of 3D-MXE, is een nieuwe psychoactieve stof die behoort tot de arylcyclohexylamines. Deze stof heeft een vergelijkbare structuur met bekende dissociatieve middelen zoals ketamine en methoxetamine. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE): de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE)?

Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) is een psychoactieve stof die behoort tot de arylcyclohexylamines. Deze stof heeft een vergelijkbare structuur met bekende dissociatieve middelen zoals ketamine en methoxetamine. DMXE werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2019 en wordt sindsdien steeds vaker gebruikt als recreatief middel.

Duur

De duur van de effecten van Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) verschilt per persoon en dosering. Over het algemeen duurt een trip tussen de 3 en 6 uur.

Dosering

De dosering van Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) verschilt per persoon en ervaring. Beginnende gebruikers wordt aangeraden om te beginnen met een kleine dosis van 10 tot 20 milligram. Gevorderde gebruikers kunnen tot 50 milligram nemen, maar hogere doseringen worden afgeraden vanwege het risico op negatieve bijwerkingen.

Effecten

Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) heeft vergelijkbare effecten met andere dissociatieve middelen zoals ketamine en methoxetamine. Gebruikers ervaren vaak een gevoel van dissociatie en verdoving, waarbij de buitenwereld als onwerkelijk wordt ervaren. Andere effecten zijn onder andere:

 • Euforie
 • Verminderde angstgevoelens
 • Visuele en auditieve hallucinaties
 • Misselijkheid
 • Verstoorde motoriek
 • Verstoorde spraak

Bijwerkingen

Net als andere dissociatieve middelen kan Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) ook negatieve bijwerkingen hebben. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Verhoogde hartslag
 • Hoge bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Psychotische symptomen
 • Geheugenproblemen
 • Paniekaanvallen
 • Angstaanvallen
 • Depersonalisatie

FAQs

 1. Is Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) legaal? DMXE is op dit moment in Nederland niet legaal en valt onder de Opiumwet als een harddrug. Het bezit, de verkoop en de productie van DMXE is strafbaar.
 1. Hoe kan ik DMXE veilig gebruiken? Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van DMXE. Gebruik het bij voorkeur alleen onder toezicht van een ervaren gebruiker en zorg ervoor dat je de juiste dosering neemt. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een veilige omgeving en om geen andere drugs te gebruiken in combinatie met DMXE.
 2. Kan ik verslaafd raken aan DMXE? Net als andere dissociatieve middelen kan DMXE verslavend zijn bij regelmatig gebruik. Het is daarom belangrijk om DMXE niet te vaak te gebruiken en goed op te letten op eventuele tekenen van verslaving.

Conclusie

Deoxymethoxetamine (DMXE, 3D-MXE) is een nieuwe psychoactieve stof die steeds vaker gebruikt wordt als recreatief middel. Het heeft vergelijkbare effecten met andere dissociatieve middelen zoals ketamine en methoxetamine. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van DMXE en goed op te letten op eventuele bijwerkingen en tekenen van verslaving. Daarnaast is DMXE in Nederland momenteel niet legaal en kan het bezit, de verkoop en de productie ervan strafbaar zijn. Gebruik deze stof dus altijd op eigen risico.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto