Your Cart

Wat is Dimethocaine? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Dimethocaine is een synthetisch stimulerend middel dat vaak wordt gebruikt als een alternatief voor cocaïne. Het wordt ook wel Larocaine genoemd en is sinds 2010 illegaal in de meeste landen. Oorspronkelijk werd dimethocaine ontwikkeld als een lokaal anestheticum, maar het bleek ook stimulerende effecten te hebben.

Hoewel dimethocaine minder potent is dan cocaïne, kan het nog steeds gevaarlijke bijwerkingen hebben en mag het alleen onder begeleiding worden gebruikt. In dit artikel gaan we dieper in op de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van dimethocaine.

Duur van Dimethocaine

De duur van dimethocaine kan variëren afhankelijk van de dosering, de persoon die het gebruikt en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen duurt de stimulerende werking van dimethocaine ongeveer 2-4 uur, hoewel sommige gebruikers melding maken van effecten tot wel 6 uur na inname.

Dosering van Dimethocaine

De dosering van dimethocaine kan variëren afhankelijk van de persoon die het gebruikt, de tolerantie van de gebruiker en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen wordt een dosis van 50-100 mg aanbevolen voor beginners. Voor ervaren gebruikers kan de dosis worden verhoogd tot 200-300 mg, maar hogere doses kunnen gevaarlijk zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat dimethocaine minder potent is dan cocaïne en dat hogere doses niet noodzakelijkerwijs een sterker effect zullen hebben. Het is altijd het beste om met een lage dosis te beginnen en langzaam te verhogen als dat nodig is.

Effecten van Dimethocaine

Dimethocaine heeft vergelijkbare effecten als cocaïne, maar is minder potent. De effecten van dimethocaine kunnen onder meer zijn:

 • Verhoogde energie en opwinding
 • Verbeterde focus en concentratie
 • Verhoogd zelfvertrouwen
 • Verminderde eetlust

Sommige gebruikers melden ook een gevoel van euforie en verhoogde seksuele opwinding bij het gebruik van dimethocaine. Het is belangrijk op te merken dat deze effecten kunnen variëren afhankelijk van de persoon die het gebruikt en de dosering.

Bijwerkingen van Dimethocaine

Hoewel dimethocaine minder potent is dan cocaïne, kan het nog steeds gevaarlijke bijwerkingen hebben. Enkele van de bijwerkingen van dimethocaine kunnen zijn:

 • Hartkloppingen en verhoogde hartslag
 • Hoge bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Zweten en trillen
 • Misselijkheid en braken
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Angst en paranoia
 • Verslaving en afhankelijkheid

Het is belangrijk om te onthouden dat dimethocaine een potentieel gevaarlijk stimulerend middel is en alleen onder begeleiding mag worden gebruikt. Het kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs de dood in extreme gevallen.

FAQs over Dimethocaine

 1. Is dimethocaine legaal?

Dimethocaine is sinds 2010 illegaal in de meeste landen, waaronder Nederland.

 1. Hoe wordt dimethocaine ingenomen?

Dimethocaine kan worden ingenomen door te snuiven, te slikken of te injecteren, hoewel snuiven de meest voorkomende manier van gebruik is.

 1. Is dimethocaine verslavend?

Ja, dimethocaine kan verslavend zijn en kan leiden tot afhankelijkheid bij langdurig gebruik.

 1. Kan dimethocaine gevaarlijk zijn?

Ja, dimethocaine kan gevaarlijke bijwerkingen hebben en mag alleen onder begeleiding worden gebruikt.

Conclusie

Dimethocaine is een synthetisch stimulerend middel dat vaak wordt gebruikt als alternatief voor cocaïne. Hoewel het minder potent is dan cocaïne, kan het nog steeds gevaarlijke bijwerkingen hebben en mag het alleen onder begeleiding worden gebruikt.

De duur, dosering, effecten en bijwerkingen van dimethocaine kunnen variëren afhankelijk van de persoon die het gebruikt en de manier waarop het wordt ingenomen. Het is belangrijk om te onthouden dat dimethocaine een potentieel gevaarlijk stimulerend middel is en dat het gebruik ervan risico’s met zich meebrengt.

Als u denkt dat u of iemand die u kent verslaafd is aan dimethocaine of andere stimulerende middelen, zoek dan professionele hulp om te stoppen met het gebruik ervan en uw gezondheid te verbeteren.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto