Your Cart

Wat is DMC Research Chemical? Een uitgebreide gids

DMC  is een soort psychoactieve stof die behoort tot de cathinonfamilie. Het is een synthetische verbinding die meestal wordt verkocht als een wit of geelachtig poeder of kristal. DMC staat voor 4,4′-Dimethylaminorex, de chemische naam van deze verbinding.

In de afgelopen jaren heeft DMC aan populariteit gewonnen als recreatieve drug vanwege zijn stimulerende eigenschappen. Het is echter belangrijk op te merken dat DMC een zeer krachtige en verslavende stof is die bij misbruik ernstige gevolgen voor de gezondheid kan hebben. Daarom is het cruciaal om de aard en effecten van DMC  te begrijpen alvorens het gebruik ervan te overwegen.

In dit artikel geven we een uitgebreide gids over DMC Research Chemical, inclusief de geschiedenis, eigenschappen, toepassingen, effecten en veiligheidsoverwegingen.

Wat is DMC?

DMC is een synthetisch stimulerend middel dat in de jaren zestig voor het eerst werd gesynthetiseerd door het farmaceutische bedrijf Smith Kline en French. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld als een mogelijke behandeling voor narcolepsie, een slaapstoornis die wordt gekenmerkt door overmatige slaperigheid overdag.

DMC Research Chemical is een derivaat van een natuurlijk voorkomende verbinding genaamd cathinon, die wordt aangetroffen in de bladeren van de qat-plant. Cathinon wordt in sommige culturen al eeuwenlang gebruikt als stimulerend middel.

DMC heeft een vergelijkbare chemische structuur als andere stimulerende middelen zoals amfetaminen, methamfetamine en MDMA (ecstasy). Het werkt door de niveaus van dopamine, noradrenaline en serotonine in de hersenen te verhogen, dit zijn neurotransmitters die stemming, plezier en opwinding reguleren.

DMC eigenschappen:

DMC is een wit of geelachtig poeder of kristal met een bittere smaak. Het is oplosbaar in water en alcohol en heeft een smeltpunt van ongeveer 175-180°C.

DMC  heeft een lange halfwaardetijd, wat betekent dat het enkele uren actief kan blijven in het lichaam. De effecten van DMC  houden doorgaans 6-8 uur aan, afhankelijk van de dosis en wijze van toediening.

DMC  toepassingen:

DMC  is in geen enkel land goedgekeurd voor medisch gebruik. Het is echter in onderzoeksstudies gebruikt om het potentieel ervan als behandeling voor narcolepsie en aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) te onderzoeken.

DMC is populair geworden als recreatieve drug vanwege zijn stimulerende eigenschappen. Het wordt vaak verkocht onder verschillende namen, zoals Serotoni, 4,4′-DMAR en “pump it up”. DMC Research Chemical wordt meestal oraal geconsumeerd, gesnoven of geïnjecteerd.

DMC effecten:

De effecten van DMC kunnen variëren, afhankelijk van de dosis en wijze van toediening. Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende effecten van DMC:

 • Meer energie en alertheid
 • Euforie
 • Verhoogde gezelligheid en spraakzaamheid
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwijde pupillen
 • Transpiratie
 • Tandenknarsen
 • Misselijkheid en overgeven
 • Paranoia en hallucinaties bij hogere doses

DMC Zorgen over chemische veiligheid:

DMC  is een zeer krachtige en verslavende stof die bij misbruik ernstige gevolgen voor de gezondheid kan hebben. Hieronder volgen enkele van de veiligheidsproblemen die verband houden met DMC:

 • Verslaving: DMC is een zeer verslavende stof die bij herhaald gebruik kan leiden tot lichamelijke en psychische afhankelijkheid.
 • Overdosis

Research Chemical heeft een smalle therapeutische index, wat betekent dat het verschil tussen een veilige en dodelijke dosis klein is. Het is gemakkelijk om een overdosis DMC Research Chemical te krijgen, wat kan leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid, zoals epileptische aanvallen, ademhalingsproblemen en zelfs de dood.

 • Bijwerkingen: DMC kan een reeks nadelige effecten hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid, waaronder cardiovasculaire problemen, nierbeschadiging, angst, depressie en psychose.
 • Onbekende langetermijneffecten: Vanwege het beperkte onderzoek naar DMC Research Chemical zijn de langetermijneffecten van het gebruik ervan onbekend.

Veelgestelde vragen over chemicaliën van DMC:

Is DMC legaal?
DMC Research Chemical is een gereguleerde stof in de meeste landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Het is illegaal om DMC Research Chemical te produceren, te distribueren of in bezit te hebben zonder licentie.

Hoe wordt DMC geconsumeerd?
DMC Research Chemical wordt meestal oraal geconsumeerd, gesnoven of geïnjecteerd. Het injecteren van DMC Research Chemical is echter zeer gevaarlijk en kan leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid, waaronder infectie, aderbeschadiging en door bloed overgedragen ziekten.

Wat zijn de tekenen van een overdosis DMC?
De tekenen van een overdosis DMC Research Chemical zijn toevallen, ademhalingsfalen, hoge koorts, onregelmatige hartslag en bewusteloosheid.

Kan DMC verslaving veroorzaken?
Ja, DMC Research Chemical is een zeer verslavende stof die bij herhaald gebruik kan leiden tot lichamelijke en psychische afhankelijkheid.

Conclusie:

Kortom, DMC Research Chemical is een synthetisch stimulerend middel dat zeer krachtig en verslavend is. Hoewel het aanvankelijk werd ontwikkeld als een mogelijke behandeling voor narcolepsie, heeft het vanwege zijn stimulerende eigenschappen aan populariteit gewonnen als recreatieve drug. Het gebruik van DMC Research Chemical kan echter ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben, waaronder verslaving, overdosering en nadelige effecten op de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Daarom is het cruciaal om de aard en effecten van DMC Research Chemical te begrijpen alvorens het gebruik ervan te overwegen. Het is ook essentieel om te onthouden dat DMC Research Chemical in de meeste landen een gereguleerde stof is en dat de productie, distributie of het bezit ervan zonder vergunning illegaal is.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto