Your Cart

Wat is DOI? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

DOI, voluit 2,5-dimethoxy-4-iodoamphetamine, is een synthetische stof die behoort tot de groep van fenylethylamines. Het wordt vaak gebruikt als een hallucinogeen middel vanwege de psychedelische effecten die het kan hebben. In dit artikel zullen we meer informatie geven over de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van DOI.

Duur:

De duur van de effecten van DOI kunnen sterk variëren, afhankelijk van de dosis en de individuele gevoeligheid. Over het algemeen kan de ervaring tot wel 12 uur duren. Het kan echter ook voorkomen dat de effecten langer aanhouden dan verwacht, wat kan leiden tot een gevoel van vermoeidheid en uitputting.

Dosering:

De dosering van DOI kan sterk variëren afhankelijk van de persoon en het gewenste effect. Over het algemeen wordt de stof meestal ingenomen in doses van 1 tot 5 milligram. Hogere doses kunnen echter leiden tot meer intense en langdurige effecten. Het is belangrijk om de dosering zorgvuldig te bepalen en alleen te gebruiken onder toezicht van een deskundige.

Effecten:

De effecten van DOI kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de persoonlijke gevoeligheid voor de stof. Over het algemeen kunnen de effecten psychedelisch en hallucinogeen van aard zijn. Gebruikers kunnen een verhoogd gevoel van bewustzijn, veranderingen in perceptie, en intense gevoelens van euforie en geluk ervaren. Andere mogelijke effecten zijn onder meer:

 • Visuele hallucinaties
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Versterking van emoties
 • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
 • Veranderingen in het gevoel van eigen lichaam
 • Verhoogde gevoeligheid voor geluiden en kleuren

Bijwerkingen:

Net als bij andere hallucinogene middelen kan DOI leiden tot bijwerkingen en risico’s. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze risico’s voordat je de stof gebruikt. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van DOI zijn:

 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde angstgevoelens en paniekaanvallen
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid en uitputting
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Psychische stoornissen

FAQs:

 1. Is DOI legaal? DOI valt onder de Wet op de geneesmiddelen en is dus illegaal in Nederland. Bezit, verkoop en gebruik van de stof kan strafbaar zijn.

 2. Is DOI verslavend? Er is weinig bekend over de verslavende eigenschappen van DOI, maar omdat het een hallucinogeen middel is, kan het wel leiden tot verlangen naar de ervaring. Het is belangrijk om de stof verstandig en met mate te gebruiken.

 1. Hoe kan ik het beste omgaan met de effecten van DOI? Als je besluit DOI te gebruiken, is het belangrijk om dit te doen in een veilige en vertrouwde omgeving, onder toezicht van een deskundige. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en dat je voldoende water en voedsel bij de hand hebt. Wees ook voorbereid op mogelijke bijwerkingen en zorg ervoor dat je een vriend in de buurt hebt die je kan helpen als dat nodig is.

 2. Kan DOI gevaarlijk zijn? Ja, het gebruik van DOI kan gevaarlijk zijn, vooral bij hogere doses. Het kan leiden tot ernstige psychische stoornissen en het kan ook de bloeddruk en de hartslag verhogen, wat kan leiden tot levensbedreigende complicaties.

Conclusie:

DOI is een synthetische stof die tot de groep van fenylethylamines behoort en vaak wordt gebruikt als hallucinogeen middel. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van deze stof voordat je besluit het te gebruiken. Het is ook belangrijk om de stof alleen onder toezicht van een deskundige te gebruiken en ervoor te zorgen dat je in een veilige en vertrouwde omgeving bent. Wees voorbereid op mogelijke bijwerkingen en risico’s en zorg ervoor dat je de stof verstandig en met mate gebruikt. Onthoud dat het bezit, de verkoop en het gebruik van DOI illegaal is in Nederland en dat het gebruik ervan kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto