Your Cart

Wat is DOIP (DOiPr)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

DOIP (DOiPr) is een relatief nieuwe psychedelische drug die steeds meer populariteit krijgt in de ondergrondse drugs scene. Het wordt verondersteld om vergelijkbaar te zijn met andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine, maar het is niet zo bekend bij het grote publiek. In dit artikel zullen we in detail bespreken wat DOIP is, hoe het werkt, de dosering, de effecten en bijwerkingen.

Wat is DOIP (DOiPr)?

DOIP staat voor 2,3-dihydroxy-4,5-methylenedioxyamphetamine en is een psychedelische stof die behoort tot de amfetaminefamilie. Het is ook bekend als DOiPr. DOIP werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 70 en is sindsdien een onderwerp van onderzoek geweest vanwege zijn psychoactieve eigenschappen.

Hoe werkt DOIP?

DOIP werkt door het stimuleren van de serotonine receptoren in de hersenen. Het produceert effecten die vergelijkbaar zijn met andere psychedelische stoffen, zoals veranderingen in perceptie, gedachten en emoties.

Dosering van DOIP

Omdat DOIP een zeer krachtige stof is, is het belangrijk om de juiste dosering te gebruiken om de gewenste effecten te bereiken en mogelijke bijwerkingen te voorkomen. De dosering kan variëren afhankelijk van het lichaamsgewicht, de ervaring en tolerantie van de gebruiker.

Een typische dosering van DOIP is tussen de 5-20 milligram. Het wordt meestal oraal ingenomen en de effecten beginnen meestal na 30-60 minuten. De duur van de effecten kan 6-12 uur duren, afhankelijk van de dosering en de persoonlijke reactie van de gebruiker.

Effecten van DOIP

DOIP produceert vergelijkbare effecten als andere psychedelische stoffen, waaronder:

 • Verhoogde perceptie van kleur, geluid en beeld
 • Gevoelens van euforie en verbondenheid met anderen
 • Veranderde gedachten en emoties
 • Spirituele of mystieke ervaringen
 • Tijdelijke veranderingen in het geheugen en de cognitie

Bijwerkingen van DOIP

Zoals bij alle psychedelica, zijn er mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van DOIP. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:

 • Angst en paranoia
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Misselijkheid en braken
 • Verwarring en desoriëntatie
 • Hallucinaties en psychoses

FAQs

 1. Is DOIP legaal?

DOIP is niet legaal in de meeste landen en wordt beschouwd als een illegale drug. Het kan worden vervolgd als een misdrijf en kan leiden tot gevangenis straf en/of boetes.

 1. Hoe kan ik DOIP veilig gebruiken?

Het is belangrijk om DOIP veilig te gebruiken en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Gebruik het alleen als je gezond bent en niet als je medicijnen gebruikt. Gebruik altijd een betrouwbare bron en weet wat je inneemt. Zorg ervoor dat je in een veilige en vertrouwde omgeving bent en laat iemand weten dat je DOIP gebruikt.

 1. Is DOIP verslavend?

Er is niet genoeg onderzoek gedaan naar de verslavingspotentie van DOIP. Het is echter wel bekend dat psychedelica in het algemeen niet fysiek verslavend zijn en dat gebruikers er niet afhankelijk van worden. Toch is het belangrijk om voorzichtig te zijn en het niet te misbruiken.

Conclusie

DOIP is een psychedelische stof die vergelijkbaar is met andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine. Het produceert effecten die veranderingen in perceptie, gedachten en emoties veroorzaken. Het is belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van DOIP om mogelijke bijwerkingen te voorkomen. Zoals bij alle drugs, moet het gebruik van DOIP worden vermeden als je niet gezond bent of als je medicijnen gebruikt. Het is belangrijk om te onthouden dat DOIP illegaal is en kan leiden tot strafrechtelijke vervolging en/of boetes. Als je overweegt DOIP te gebruiken, zoek dan professionele hulp om de risico’s en voordelen af te wegen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto