Wat is ETH-LAD? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

ETH-LAD, ook wel bekend als 6-ethyl-6-nor-lyserginezuurdiethylamide, is een psychedelische stof die behoort tot de lysergamide-familie. Het is een derivaat van LSD en werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 70. In de afgelopen jaren heeft ETH-LAD aan populariteit gewonnen in de recreatieve drugsgemeenschap vanwege de krachtige en unieke psychedelische effecten. Er is echter weinig bekend over de duur, dosering, effecten en bijwerkingen. In dit artikel zullen we deze aspecten van ETH-LAD onderzoeken.

Duur van ETH-LAD:

De duur van ETH-LAD is vergelijkbaar met die van LSD, met effecten van 8 tot 12 uur. Het begin van de effecten kan echter sneller zijn dan bij LSD, en sommige gebruikers melden effecten binnen 15 minuten na inname. De piekeffecten treden meestal op binnen 3 tot 4 uur na inname en kunnen enkele uren aanhouden.

Dosering van ETH-LAD:

De aanbevolen dosering van ETH-LAD ligt tussen de 100-150 microgram, wat vergelijkbaar is met die van LSD. Vanwege de potentie van ETH-LAD is het echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het doseren. Sommige gebruikers melden dat ze intense effecten ervaren bij lagere doses dan verwacht. Het wordt aanbevolen om met een lagere dosering te beginnen en indien nodig geleidelijk te verhogen.

Effecten van ETH-LAD:

De effecten van ETH-LAD zijn vergelijkbaar met die van LSD, maar met enkele unieke verschillen. Enkele van de meest voorkomende effecten zijn:

  • Intense visuele hallucinaties
  • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
  • Euforie en emotionele openheid
  • Verhoogde creativiteit en introspectie
  • Lichamelijke gewaarwordingen zoals tintelingen, gevoelloosheid en trillingen

Sommige gebruikers melden echter dat ze meer intense en overweldigende effecten ervaren met ETH-LAD in vergelijking met LSD. Het is belangrijk op te merken dat de effecten van ETH-LAD zeer onvoorspelbaar kunnen zijn en sterk kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Bijwerkingen van ETH-LAD:

Zoals met elke psychedelische stof, kan ETH-LAD enkele bijwerkingen hebben. Enkele van de vaak voorkomende bijwerkingen zijn:

  • Misselijkheid en overgeven
  • Angst en paranoia
  • Verhoogde hartslag en bloeddruk
  • Zweten en koude rillingen
  • Slapeloosheid en slaapstoornissen

Het is belangrijk op te merken dat de ernst van deze bijwerkingen sterk kan variëren, afhankelijk van de dosering en individuele tolerantie.

Veelgestelde vragen:

V. Is ETH-LAD legaal?
A. ETH-LAD is een stof die onder Schedule I valt in de Verenigde Staten en het bezit of de distributie ervan is illegaal.

V. Kan ETH-LAD worden opgespoord in drugstests?
A. Ja, ETH-LAD kan worden gedetecteerd in drugstests.

V. Is het veilig om ETH-LAD te gebruiken?
A. De veiligheid van ETH-LAD is niet uitgebreid onderzocht. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van psychedelische middelen en om altijd gebruik te maken van schadebeperkende methoden.

Conclusie:

ETH-LAD is een krachtige psychedelische stof die aan populariteit wint in de recreatieve drugsgemeenschap. De duur, dosering, effecten en bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van LSD, maar met enkele unieke verschillen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van ETH-LAD en om altijd schadebeperking toe te passen. Als je overweegt om ETH-LAD of een andere psychedelische stof te gebruiken, is het raadzaam om een arts te raadplegen.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛