Your Cart

Wat is ethylone (βk-MDEA)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Ethylone (βk-MDEA) is een synthetisch cathinon dat chemisch vergelijkbaar is met MDMA (ecstasy). Het is een relatief nieuwe designerdrug die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege de psychoactieve effecten. Ethylone (βk-MDEA) is een lid van de β-ketonfamilie van cathinonen, een klasse van synthetische stimulerende middelen die zijn ontworpen om de effecten van amfetaminen na te bootsen.

Dit artikel gaat in op de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van Ethylone (βk-MDEA).

Duur:

De duur van Ethylone (βk-MDEA) varieert afhankelijk van de dosis en individuele tolerantie. Doorgaans kunnen de effecten van ethylone (βk-MDEA) 4-6 uur aanhouden, waarbij sommige gebruikers effecten melden die tot 8 uur aanhouden.

Dosering:

De aanbevolen dosering van ethylone (βk-MDEA) is niet goed ingeburgerd, omdat het een relatief nieuw medicijn is. Het wordt echter aanbevolen dat gebruikers beginnen met een kleine dosis, ongeveer 50-100 mg, en de dosis geleidelijk verhogen tot ze het gewenste effect bereiken. De maximaal aanbevolen dosis is 200 mg.

Effecten:

De effecten van Ethylone (βk-MDEA) zijn vergelijkbaar met die van MDMA, maar zijn over het algemeen minder intens. De effecten van ethylone (βk-MDEA) kunnen zijn:

 • Euforie
 • Verhoogde gezelligheid
 • Meer energie en alertheid
 • Verhoogde empathie
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verminderde eetlust
 • Verwijde pupillen

Bijwerkingen:

Het gebruik van Ethylone (βk-MDEA) kan een aantal bijwerkingen hebben, die kunnen variëren afhankelijk van het individu en de dosis. Enkele van de vaak voorkomende bijwerkingen van Ethylone (βk-MDEA) kunnen zijn:

 • Misselijkheid en overgeven
 • Verhoogde angst
 • Agitatie en rusteloosheid
 • Slapeloosheid
 • Paranoia en hallucinaties
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • uitdroging

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

Vraag: Is ethylone (βk-MDEA) legaal?
A: Ethylone (βk-MDEA) is in veel landen illegaal, waaronder de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Het is geclassificeerd als een Schedule I-gereguleerde stof, wat betekent dat het wordt beschouwd als een hoog potentieel voor misbruik en geen erkend medisch gebruik.

Vraag: Kan ethylone (βk-MDEA) verslavend zijn?
A: Zoals veel drugs heeft ethylone (βk-MDEA) het potentieel om verslavend te zijn. Het medicijn werkt door het dopaminegehalte in de hersenen te verhogen, wat een gevoel van plezier en beloning kan creëren. Na verloop van tijd kunnen de hersenen afhankelijk worden van deze verhoogde afgifte van dopamine, wat kan leiden tot verslaving.

Vraag: Kan ethylone (βk-MDEA) worden gedetecteerd in drugstests?
A: Ja, ethylone (βk-MDEA) kan worden gedetecteerd in drugstests. Het medicijn kan tot drie dagen na gebruik in de urine worden gedetecteerd.

Conclusie:

Ethylone (βk-MDEA) is een relatief nieuwe designerdrug die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Hoewel het medicijn euforische effecten en verhoogde gezelligheid kan veroorzaken, kan het medicijn euforische effecten en verhoogde gezelligheid veroorzaken, maar het brengt ook een reeks mogelijke bijwerkingen en risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat individuen zich bewust zijn van de mogelijke gevaren die gepaard gaan met het gebruik van ethylone (βk-MDEA), inclusief het risico op verslaving en de mogelijkheid van ernstige gevolgen voor de gezondheid.

Als u of iemand die u kent worstelt met verslaving aan ethylone (βk-MDEA) of andere drugs, is het belangrijk om professionele hulp te zoeken. Er zijn verschillende behandelingsopties beschikbaar, waaronder counseling, steungroepen en medicatieondersteunde behandeling.

Samenvattend is ethylone (βk-MDEA) een synthetisch cathinon dat een scala aan psychoactieve effecten kan veroorzaken. Hoewel het medicijn relatief nieuw is en de effecten ervan nog niet goed ingeburgerd zijn, is het belangrijk dat mensen voorzichtig zijn bij het gebruik van het medicijn en zich bewust zijn van de mogelijke risico’s en bijwerkingen. Als u zich zorgen maakt over het gebruik van ethylone (βk-MDEA), neem dan contact op met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg of verslavingsspecialist voor begeleiding en ondersteuning.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto