Your Cart

Wat is Fluonitazene? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Fluonitazene is een opioïde analgeticum dat recentelijk op de markt is gekomen. Het wordt vaak gebruikt als pijnstiller en wordt soms ook gebruikt als recreatieve drug. Omdat het een vrij nieuwe stof is, is er niet veel bekend over de effecten en risico’s van Fluonitazene. In dit artikel zullen we daarom meer vertellen over wat Fluonitazene is, de dosering, effecten en bijwerkingen van deze stof.

Wat is Fluonitazene?

Fluonitazene is een synthetisch opioïde analgeticum dat structurele overeenkomsten vertoont met fentanyl en andere opioïden. Het is een krachtige pijnstiller die wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Fluonitazene bindt zich aan opioïde receptoren in de hersenen en het ruggenmerg, waardoor het de pijngevoeligheid vermindert en een gevoel van euforie kan veroorzaken.

Duur

De duur van de effecten van Fluonitazene kan variëren afhankelijk van de dosering en de wijze van toediening. Bij orale toediening kan de piek van de effecten ongeveer 2-3 uur na inname optreden en kan het effect tot 6 uur aanhouden. Bij intraveneuze toediening is het effect sneller merkbaar en duurt het korter.

Dosering

De juiste dosering van Fluonitazene is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lichaamsgrootte, de tolerantie voor opioïden en de medische toestand van de patiënt. Het is belangrijk om de doseringsinstructies van een arts te volgen en nooit meer dan de aanbevolen dosering te nemen. Voor recreatief gebruik wordt een dosering van meer dan 100 microgram per kilogram lichaamsgewicht als gevaarlijk beschouwd.

Effecten

De effecten van Fluonitazene kunnen onder andere zijn:

 • Pijnverlichting
 • Vermindering van angstgevoelens
 • Euforie
 • Vermindering van de ademhaling
 • Misselijkheid en braken
 • Verlies van bewustzijn
 • Verslaving

Bijwerkingen

Net als andere opioïde analgetica kan Fluonitazene leiden tot verschillende bijwerkingen, waaronder:

 • Verstopping
 • Droge mond
 • Verstoorde slaap
 • Verminderde eetlust
 • Duizeligheid
 • Zweten
 • Hoofdpijn
 • Veranderingen in de stemming

FAQs

 1. Is Fluonitazene veilig om te gebruiken? Fluonitazene is een potentieel gevaarlijke stof en moet alleen worden gebruikt onder medisch toezicht
 1. Wat is de beste manier om Fluonitazene in te nemen? Fluonitazene kan op verschillende manieren worden ingenomen, zoals oraal, rectaal of intraveneus. De meest effectieve manier om de pijnstillende effecten te bereiken is echter intraveneuze toediening. Het is echter belangrijk op te merken dat het injecteren van Fluonitazene zeer gevaarlijk kan zijn en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

 2. Kan Fluonitazene verslavend zijn? Ja, net als andere opioïde analgetica kan Fluonitazene verslavend zijn en kan het leiden tot lichamelijke afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen bij stopzetting van het gebruik.

 3. Hoe lang blijft Fluonitazene in het lichaam? De duur van Fluonitazene in het lichaam is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de frequentie van gebruik en de wijze van toediening. Over het algemeen wordt Fluonitazene snel afgebroken en kan het binnen 24-48 uur na de laatste dosis uit het lichaam worden geëlimineerd.

Conclusie

Fluonitazene is een potentieel gevaarlijke stof die alleen onder medisch toezicht mag worden gebruikt. Het is een krachtige pijnstiller die de pijngevoeligheid kan verminderen en een gevoel van euforie kan veroorzaken. Echter, vanwege de risico’s en bijwerkingen die gepaard gaan met het gebruik van Fluonitazene, is het belangrijk om altijd de doseringsinstructies van een arts te volgen en nooit meer te nemen dan de aanbevolen dosering. Als u vragen heeft over het gebruik van Fluonitazene, neem dan contact op met een medisch professional voor advies en begeleiding.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto