Wat is Furanylfentanyl? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Furanylfentanyl is een synthetische opioïde die behoort tot de fentanyl-analogen en werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2014. Het is een krachtige pijnstiller die vaak wordt gebruikt in medische instellingen voor de behandeling van ernstige pijn bij patiënten met kanker of na een operatie. Maar deze stof is ook populair als recreatieve drug vanwege de intense en snelle effecten.

In dit artikel zullen we alle belangrijke feiten bespreken die je moet weten over Furanylfentanyl, waaronder de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Duur van Furanylfentanyl:

De duur van Furanylfentanyl kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gebruikte dosering, de zuiverheid van de stof en de individuele tolerantie. Over het algemeen wordt de duur van de effecten geschat op ongeveer 2-4 uur.

Dosering van Furanylfentanyl:

Het is van cruciaal belang om de juiste dosering van Furanylfentanyl te kennen, omdat deze stof zeer potent is en een hoge dosering tot levensbedreigende bijwerkingen kan leiden. De aanbevolen startdosis ligt tussen de 20-50 microgram, en de maximale dosis mag niet hoger zijn dan 100 microgram. Het wordt sterk aanbevolen om deze stof alleen te gebruiken onder medisch toezicht.

Effecten van Furanylfentanyl:

De effecten van Furanylfentanyl zijn vergelijkbaar met die van andere opioïden, waaronder euforie, pijnverlichting, slaperigheid en ontspanning. Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat de effecten van Furanylfentanyl veel intenser zijn dan die van andere opioïden. Dit kan leiden tot een hoger risico op verslaving en overdosering.

Bijwerkingen van Furanylfentanyl:

Hoewel Furanylfentanyl effectief kan zijn bij de behandeling van pijn, kan het ook leiden tot een aantal bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Verlaagde ademhalingsfrequentie
 • Verwardheid
 • Duizeligheid
 • Misselijkheid en braken
 • Slaperigheid
 • Verslaving
 • Overdosering en de dood

Het is belangrijk om te onthouden dat Furanylfentanyl een potentieel gevaarlijke stof is en dat het alleen mag worden gebruikt onder medisch toezicht.

FAQs:

 1. Is Furanylfentanyl legaal? Furanylfentanyl is in veel landen illegaal en wordt beschouwd als een gevaarlijke stof vanwege het potentieel voor verslaving en overdosering.

 1. Kan ik verslaafd raken aan Furanylfentanyl? Ja, zoals bij alle opioïden kan langdurig gebruik van Furanylfentanyl leiden tot verslaving. Het is belangrijk om deze stof alleen onder medisch toezicht te gebruiken en de voorgeschreven dosering niet te overschrijden.

 2. Wat moet ik doen als ik denk dat ik te veel Furanylfentanyl heb gebruikt? Als je denkt dat je te veel Furanylfentanyl hebt gebruikt of als je tekenen van een overdosis opmerkt, zoals ademhalingsproblemen, onscherp zicht of flauwvallen, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

 3. Kan Furanylfentanyl worden gedetecteerd in een drugstest? Ja, Furanylfentanyl kan worden gedetecteerd in drugstests. Het kan tot 48 uur na gebruik worden gedetecteerd in urine en tot 72 uur in bloed.

Conclusie:

Furanylfentanyl is een krachtige synthetische opioïde die potentieel gevaarlijk kan zijn bij onjuist gebruik. Het is belangrijk om de juiste dosering te kennen en deze stof alleen onder medisch toezicht te gebruiken om het risico op verslaving, overdosering en andere bijwerkingen te verminderen. Als je denkt dat je te veel Furanylfentanyl hebt gebruikt of als je tekenen van een overdosis opmerkt, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

 

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛