Your Cart

Wat is Hydroxetamine (HXE)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Hydroxetamine (HXE) is een relatief nieuw dissociatief middel dat vergelijkbaar is met ketamine. Het is een synthetische stof die tot de arylcyclohexylamine-klasse behoort. HXE wordt steeds populairder als recreatief drugsgebruik, vanwege de vergelijkbare effecten als ketamine. In dit artikel zullen we meer te weten komen over de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van Hydroxetamine (HXE).

Duur:
De duur van Hydroxetamine (HXE) varieert van persoon tot persoon. Over het algemeen begint de effecten na ongeveer 20-30 minuten en kan het 3-6 uur duren, afhankelijk van de dosering en tolerantie van de gebruiker.

Dosering:
De dosering van Hydroxetamine (HXE) varieert ook van persoon tot persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals gewicht, tolerantie en ervaring met dissociatieve middelen. Over het algemeen wordt een dosering tussen de 10-40 mg aanbevolen voor beginners. Voor ervaren gebruikers kan de dosering worden verhoogd tot 50-80 mg. Het is belangrijk om op te merken dat een hogere dosering van Hydroxetamine (HXE) niet altijd tot sterkere effecten leidt, maar het risico op bijwerkingen wel kan verhogen.

Effecten:
De effecten van Hydroxetamine (HXE) zijn vergelijkbaar met die van ketamine en andere dissociatieve middelen. Enkele van de mogelijke effecten zijn onder meer:

 • Euforie en gevoelens van welzijn
 • Verhoogde sensorische waarneming en visuele verstoringen
 • Veranderingen in perceptie van tijd en ruimte
 • Verlaagde angst en remmingen
 • Desoriëntatie en desorganisatie van gedachten

Bijwerkingen:
Hoewel Hydroxetamine (HXE) over het algemeen als een veilige drug wordt beschouwd, zijn er nog steeds enkele bijwerkingen waar gebruikers rekening mee moeten houden. Enkele van de mogelijke bijwerkingen zijn onder meer:

 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verwarring en angst
 • Onaangename verstoringen van de zintuigen
 • Geheugenproblemen en cognitieve stoornissen

FAQs:

 1. Is Hydroxetamine (HXE) legaal? Antwoord: Hydroxetamine (HXE) is op dit moment niet legaal in de meeste landen, waaronder Nederland.
 2. Hoe wordt Hydroxetamine (HXE) geconsumeerd? Antwoord: Hydroxetamine (HXE) kan worden geconsumeerd door het te roken of inslikken van de poedervorm. Het wordt ook vaak via de neus toegediend in de vorm van een poeder.
 1. Is Hydroxetamine (HXE) verslavend? Antwoord: Er is nog niet veel bekend over de verslavingspotentie van Hydroxetamine (HXE), maar het is bekend dat het vergelijkbare effecten heeft als ketamine, wat verslavend kan zijn. Daarom is voorzichtigheid geboden bij het gebruik ervan.
 2. Kan Hydroxetamine (HXE) leiden tot een overdosis? Antwoord: Ja, het is mogelijk om een overdosis van Hydroxetamine (HXE) te nemen. Een overdosis kan leiden tot ernstige bijwerkingen, waaronder ademhalingsproblemen en bewustzijnsverlies. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en alleen onder toezicht van een professional te gebruiken.

Conclusie: Hydroxetamine (HXE) is een relatief nieuw dissociatief middel dat vergelijkbaar is met ketamine. Het wordt steeds populairder als recreatief drugsgebruik vanwege de vergelijkbare effecten. Zoals bij elk drugsgebruik, zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van Hydroxetamine (HXE). Het is daarom belangrijk om de dosering niet te overschrijden, alleen onder toezicht van een professional te gebruiken en op de hoogte te zijn van mogelijke bijwerkingen en overdosering. Bovendien is Hydroxetamine (HXE) op dit moment niet legaal in de meeste landen, inclusief Nederland. Het is dus belangrijk om te overwegen of de mogelijke risico’s het waard zijn voordat u besluit het te gebruiken.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto