Wat is Isopropylphenidate (IPH / IPPH)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Isopropylphenidate, ook bekend als IPH of IPPH, is een stimulerend middel dat wordt gebruikt om de concentratie te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Het is vergelijkbaar met methylfenidaat (Ritalin) en wordt vaak gebruikt als een alternatief voor dit medicijn. IPH is echter niet goedgekeurd voor medisch gebruik en wordt alleen verkocht als een onderzoekschemisch middel. In deze artikel bespreken we wat Isopropylphenidate (IPH / IPPH) is, hoe het werkt, hoe je het moet gebruiken, wat de effecten zijn en welke bijwerkingen het kan hebben.

Wat is Isopropylphenidate (IPH / IPPH)?

Isopropylphenidate (IPH / IPPH) is een stimulerend middel dat chemisch vergelijkbaar is met methylfenidaat (Ritalin). Het wordt verkocht als een onderzoekschemisch middel en is niet goedgekeurd voor medisch gebruik. Het werkt door het verhogen van de concentratie van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat leidt tot verhoogde alertheid en concentratie.

Hoe werkt Isopropylphenidate (IPH / IPPH)?

Isopropylphenidate (IPH / IPPH) werkt door het blokkeren van de heropname van dopamine en noradrenaline in de synapsen van de hersenen. Dit verhoogt de concentratie van deze neurotransmitters in de hersenen en verbetert de alertheid en concentratie.

Dosering van Isopropylphenidate (IPH / IPPH)

De dosering van Isopropylphenidate (IPH / IPPH) is afhankelijk van de persoon en het gewenste effect. Het wordt meestal oraal ingenomen in de vorm van capsules of poeder. De aanbevolen dosering voor beginners is 10-20 mg, en de maximale dosering is 60 mg per dag. Het is belangrijk om niet meer dan de aanbevolen dosering in te nemen, omdat dit kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

Effecten van Isopropylphenidate (IPH / IPPH)

De effecten van Isopropylphenidate (IPH / IPPH) zijn vergelijkbaar met die van methylfenidaat (Ritalin). Het verhoogt de alertheid en concentratie, vermindert vermoeidheid en verbetert het geheugen en de cognitieve functies. Het kan ook een gevoel van euforie veroorzaken, wat kan leiden tot misbruik en verslaving.

Bijwerkingen van Isopropylphenidate (IPH / IPPH)

De bijwerkingen van Isopropylphenidate (IPH / IPPH) zijn vergelijkbaar met die van andere stimulerende middelen. Dit omvat:

 • Verminderde eetlust
 • Misselijkheid en braken
 • Hoofdpijn
 • Slaapproblemen
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Angst en paranoia
 • Depressie en prikkelbaarheid
 • Verhoogde agressie en impulsiviteit

Het is belangrijk om te onthouden dat de bijwerkingen van Isopropylphenidate (IPH / IPPH) kunnen variëren van persoon tot persoon en afhankelijk zijn van de dosering en frequentie van gebruik. Langdurig en misbruik van dit middel kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

FAQs

 1. Is Isopropylphenidate (IPH / IPPH) legaal?

Isopropylphenidate (IPH / IPPH) is niet goedgekeurd voor medisch gebruik en wordt alleen verkocht als een onderzoekschemisch middel. Het is niet legaal voor menselijke consumptie.

 1. Hoe lang duurt de werking van Isopropylphenidate (IPH / IPPH)?

De werking van Isopropylphenidate (IPH / IPPH) varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de dosering en frequentie van gebruik. De effecten kunnen tot 6-8 uur aanhouden.

 1. Is Isopropylphenidate (IPH / IPPH) verslavend?

Ja, Isopropylphenidate (IPH / IPPH) kan verslavend zijn vanwege de euforische effecten die het kan veroorzaken. Het is belangrijk om dit middel alleen te gebruiken zoals voorgeschreven en niet te misbruiken.

Conclusie

Isopropylphenidate (IPH / IPPH) is een stimulerend middel dat wordt gebruikt om de concentratie te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Het werkt door het verhogen van de concentratie van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat leidt tot verhoogde alertheid en concentratie. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden en de bijwerkingen van dit middel in gedachten te houden. Isopropylphenidate (IPH / IPPH) is niet goedgekeurd voor medisch gebruik en wordt alleen verkocht als een onderzoekschemisch middel. Gebruik dit middel alleen zoals voorgeschreven en niet voor menselijke consumptie.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛