Your Cart

Wat is Isoproscaline? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Ben je nieuwsgierig naar Isoproscaline en wil je weten wat het is, hoe het werkt en welke effecten en bijwerkingen het heeft? In deze gids bespreken we alles wat je moet weten over Isoproscaline, inclusief de dosering en duur van het effect.

Wat is Isoproscaline?

Isoproscaline is een synthetische stof die behoort tot de familie van psychedelica. Het wordt vaak gebruikt als hallucinogeen vanwege de intense en veranderde staat van bewustzijn die het kan opwekken.

Isoproscaline is afgeleid van mescaline, een natuurlijk voorkomende stof die wordt aangetroffen in verschillende soorten cactussen, waaronder de Peyote-cactus. Isoproscaline werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 70 van de vorige eeuw en is sindsdien gebruikt in onderzoek en recreatief gebruik.

Dosering van Isoproscaline

De dosering van Isoproscaline is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht, de lengte en de tolerantie van de gebruiker. Over het algemeen wordt de dosering van Isoproscaline echter als volgt aanbevolen:

 • Lichte dosis: 10-20 mg
 • Gemiddelde dosis: 20-30 mg
 • Hoge dosis: 30-40 mg of meer

Het is belangrijk op te merken dat Isoproscaline een zeer krachtige stof is en dat het innemen van te veel kan leiden tot ernstige bijwerkingen. Het wordt daarom aanbevolen om te beginnen met een lichte dosis en deze geleidelijk te verhogen totdat de gewenste effecten worden bereikt.

Duur van het effect van Isoproscaline

De duur van het effect van Isoproscaline varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering en de wijze van inname. Over het algemeen wordt de duur van het effect echter als volgt aanbevolen:

 • Begin van de effecten: 30-60 minuten na inname
 • Hoogtepunt van de effecten: 2-4 uur na inname
 • Einde van de effecten: 6-10 uur na inname

Effecten van Isoproscaline

De effecten van Isoproscaline zijn vergelijkbaar met die van andere psychedelica, zoals LSD en psilocybine. Het kan intense veranderingen in de waarneming en gedachten teweegbrengen, waaronder:

 • Visuele hallucinaties
 • Verhoogde gevoeligheid voor kleuren en geluiden
 • Veranderde gedachtenpatronen en percepties
 • Gevoelens van euforie en verbondenheid met anderen
 • Spirituele of mystieke ervaringen

Het is belangrijk op te merken dat de effecten van Isoproscaline zeer intens kunnen zijn en dat het gebruik ervan gepaard kan gaan met angst en paranoia. Gebruikers wordt daarom aangeraden om het in een veilige en vertrouwde omgeving te gebruiken en alleen onder toezicht van een gekwalificeerde professional.

Bijwerkingen van Isoproscaline

Net als bij andere psychedelica kunnen de bijwerkingen van Isoproscaline variëren van persoon tot persoon. Sommige veelvoorkomende bijwerkingen zijn onder meer:

 • Verwarring en desoriëntatie
 • Angst en paranoia
 • Nausea en braken
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Zweten en koude rillingen

Het is belangrijk op te merken dat Isoproscaline een potentieel gevaarlijke stof is en dat het gebruik ervan kan leiden tot ernstige psychologische problemen bij sommige gebruikers. Gebruik het daarom altijd met voorzichtigheid en alleen onder toezicht van een gekwalificeerde professional.

FAQs over Isoproscaline

 1. Is Isoproscaline legaal?

Isoproscaline is over het algemeen illegaal en wordt geclassificeerd als een gecontroleerde stof in de meeste landen.

 1. Wat is het verschil tussen Isoproscaline en Mescaline?

Isoproscaline is afgeleid van mescaline, maar het heeft een aantal verschillen in chemische structuur en psychoactieve effecten.

 1. Kan Isoproscaline verslavend zijn?

Er is weinig bekend over de verslavende potentie van Isoproscaline, maar het wordt over het algemeen niet beschouwd als verslavend.

 1. Is Isoproscaline veilig?

Isoproscaline is een potentieel gevaarlijke stof en kan ernstige bijwerkingen hebben bij sommige gebruikers. Het is belangrijk om het alleen onder toezicht van een gekwalificeerde professional te gebruiken.

Conclusie

Isoproscaline is een krachtige synthetische stof die tot de familie van psychedelica behoort. Het kan intense veranderingen in de waarneming en gedachten teweegbrengen, maar kan ook leiden tot ernstige bijwerkingen. Het is belangrijk om het alleen onder toezicht van een gekwalificeerde professional te gebruiken en te beginnen met een lichte dosis. Raadpleeg altijd een arts als u vragen heeft over het gebruik van Isoproscaline.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto