Your Cart

Wat is MDAI? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

MDAI is een synthetisch medicijn dat onlangs populair is geworden bij recreatieve drugsgebruikers. Het is een niet-neurotoxisch onderzoek chemisch dat op de markt is gebracht als een wettelijk alternatief voor MDMA. MDAI wordt vaak verkocht als een poeder en de effecten ervan kunnen enkele uren duren. In dit artikel zullen we bespreken wat MDAI is, de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is MDAI?

MDAI (5,6-methyleendioxy-2-aminoindaan) is een synthetisch medicijn dat vaak wordt verkocht als een wit of gebroken wit poeder. Het behoort tot een klasse chemicaliën die bekend staan als entactogenen, die gevoelens van empathie, euforie en emotionele openheid produceren. MDAI wordt vaak op de markt gebracht als een wettelijk alternatief voor MDMA, hoewel het in veel landen nog niet illegaal is.

Duur:

De duur van de effecten van MDAI kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dosis, toedieningsroute en individuele gevoeligheid. Wanneer oraal ingenomen, duren de effecten van MDAI meestal tussen de vier en zes uur. Wanneer ze echter intranasaal of intraveneus worden genomen, kunnen de effecten echter intenser en korter zijn.

Dosering:

De aanbevolen dosering van MDAI varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder lichaamsgewicht, tolerantie en gewenste effecten. De meeste gebruikers melden echter dat een dosis van 100-150 mg voldoende is om een matige tot sterke ervaring te produceren. Het is belangrijk op te merken dat MDAI een krachtig medicijn is en voorzichtig moet worden gebruikt. Overdosis kan leiden tot ernstige bijwerkingen, waaronder aanvallen, hyperthermie en de dood.

Effecten:

De effecten van MDAI kunnen variëren, afhankelijk van de dosis en individuele gevoeligheid. Sommige veel voorkomende effecten zijn echter:

 • Euforie
 • Verhoogde gezelligheid
 • Verhoogde empathie
 • Verhoogde tactiele sensaties
 • Stemmingsverbetering
 • Veranderde perceptie van tijd
 • Milde tot matige hallucinaties

MDAI wordt vaak vergeleken met MDMA, hoewel het de neiging heeft om minder intense en subtielere effecten te produceren. Sommige gebruikers melden ook dat MDAI een meer “romantische” of “emotionele” kwaliteit heeft dan MDMA.

Bijwerkingen:

Zoals alle medicijnen heeft MDAI een aantal potentiële bijwerkingen, hoewel ze meestal minder ernstig zijn dan die geassocieerd met MDMA. Enkele veel voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid
 • Braken
 • Diarree
 • Uitdroging
 • Slapeloosheid
 • Spanning
 • Milde tot matige depressie

Het is belangrijk op te merken dat MDAI niet uitgebreid is bestudeerd bij mensen en dat de langetermijneffecten nog niet bekend zijn.

Veelgestelde vragen:

Vraag: Is MDAI legaal?
A: MDAI is in veel landen nog niet illegaal, hoewel het in sommige rechtsgebieden kan worden gereguleerd.

Vraag: Hoe moet ik mdai nemen?
A: MDAI wordt meestal oraal ingenomen, hetzij in capsule- of poedervorm. Het kan ook worden gesnuifd of geïnjecteerd, hoewel deze methoden minder gebruikelijk zijn.

Vraag: Is MDAI verslavend?
A: Er is beperkt onderzoek naar het verslavende potentieel van MDAI, hoewel sommige gebruikers melden dat het een gewoonte kan vormen.

Vraag: Kan ik overdoseren op MDAI?
A: Ja, overdosis is mogelijk met MDAI en kan leiden tot ernstige bijwerkingen, waaronder aanvallen, hyperthermie en de dood.

Conclusie:

MDAI is een synthetisch medicijn dat de afgelopen jaren populair is geworden als een wettelijk alternatief voor MDMA. Het is een niet-neurotoxisch onderzoek chemisch dat gevoelens van empathie, euforie en emotionele openheid produceert. De duur van de effecten van MDAI kan variëren van vier tot zes uur wanneer ze oraal worden genomen. De aanbevolen dosering varieert van 100-150 mg, hoewel het belangrijk is om het met voorzichtigheid te gebruiken, omdat overdosis kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

MDAI produceert minder intense en subtielere effecten dan MDMA, en de bijwerkingen ervan zijn meestal minder ernstig. Veel voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree, uitdroging, slapeloosheid, angst en milde tot matige depressie. De langetermijneffecten zijn echter nog niet bekend, omdat het niet uitgebreid bij mensen is bestudeerd.

Concluderend, hoewel MDAI misschien een wettelijk alternatief voor MDMA lijkt, is het belangrijk op te merken dat het nog steeds een krachtig medicijn is dat voorzichtig moet worden gebruikt. De effecten, duur, dosering en bijwerkingen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, en het heeft het potentieel om ernstige nadelige effecten te veroorzaken. Het wordt altijd aanbevolen om drugsgebruik met voorzichtigheid te benaderen en prioriteit te geven aan de eigen veiligheid en welzijn.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto