Your Cart

Wat is MDPPP? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Als je op zoek bent naar informatie over MDPPP, dan is deze gids voor jou. In deze uitgebreide handleiding bespreken we de belangrijkste aspecten van dit synthetische stimulerende middel, inclusief de duur, dosering, effecten, bijwerkingen en meer.

MDPPP is een afkorting voor 3,4-methyleendioxy-alfa-pyrrolidinopropiofenon, een synthetische cathinon met stimulerende effecten die vergelijkbaar zijn met die van amfetaminen en cocaïne. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren ’60, maar het werd pas populair als recreatief middel in de afgelopen jaren.

Duur van MDPPP

De duur van MDPPP is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dosering, de wijze van toediening en de gevoeligheid van de gebruiker. Over het algemeen heeft MDPPP een relatief korte werkingsduur van 4 tot 6 uur, maar sommige gebruikers melden dat de effecten langer aanhouden.

Dosering van MDPPP

De dosering van MDPPP varieert sterk afhankelijk van de individuele tolerantie en de beoogde effecten. Over het algemeen wordt aanbevolen om met een lage dosering te beginnen en deze langzaam op te bouwen. De aanbevolen dosering voor MDPPP is 50-100 mg, maar sommige gebruikers melden dat hogere doseringen nodig zijn om de gewenste effecten te bereiken.

Effecten van MDPPP

MDPPP heeft stimulerende effecten die vergelijkbaar zijn met die van amfetaminen en cocaïne. Gebruikers melden dat het middel een gevoel van euforie, energie en verhoogde alertheid veroorzaakt. Andere veelvoorkomende effecten zijn onder meer:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde seksuele opwinding
 • Verhoogde spraakzaamheid

Bijwerkingen van MDPPP

Zoals bij alle stimulerende middelen kan MDPPP bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:

 • Slapeloosheid
 • Angst
 • Rusteloosheid
 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid en braken
 • Duizeligheid

Langdurig gebruik van MDPPP kan ook leiden tot verslaving en schade aan de gezondheid, waaronder cardiovasculaire problemen en psychische stoornissen.

FAQs

Wat is de werkingsduur van MDPPP? De werkingsduur van MDPPP is ongeveer 4 tot 6 uur.

De aanbevolen dosering voor MDPPP is 50-100 mg, maar het is belangrijk om te onthouden dat de dosering kan variëren afhankelijk van individuele tolerantie en het gewenste effect.

Hoe wordt MDPPP ingenomen?

MDPPP wordt meestal ingenomen door het te snuiven, maar het kan ook worden ingeslikt, gerookt of geïnjecteerd. Het wordt vaak in poedervorm verkocht en kan gemakkelijk worden gemengd met andere stoffen zoals cafeïne, suiker of andere drugs.

Wat zijn de bijwerkingen van MDPPP?

Zoals eerder vermeld, kan MDPPP bijwerkingen veroorzaken zoals slapeloosheid, angst, rusteloosheid, hoofdpijn, misselijkheid, braken en duizeligheid. Langdurig gebruik kan leiden tot verslaving en ernstige schade aan de gezondheid, waaronder cardiovasculaire problemen en psychische stoornissen.

Is MDPPP legaal?

Nee, MDPPP is illegaal in de meeste landen, waaronder Nederland. Het wordt beschouwd als een potentieel gevaarlijke stof en wordt daarom gereguleerd door wet- en regelgeving.

Conclusie

MDPPP is een synthetisch stimulerend middel dat vergelijkbaar is met amfetaminen en cocaïne. Het kan bijwerkingen veroorzaken en leiden tot verslaving en gezondheidsproblemen bij langdurig gebruik. Het is belangrijk om de dosering te beheersen en alleen te gebruiken onder toezicht van een professional, indien nodig. Het is ook belangrijk om te onthouden dat MDPPP illegaal is en het gebruik ervan kan leiden tot ernstige juridische consequenties. Als je worstelt met drugsverslaving, zoek dan professionele hulp en ondersteuning om te herstellen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto