Your Cart

Wat is mescaline? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Mescaline is een krachtig hallucinogeen dat van nature voorkomt in verschillende soorten cactussen, waaronder de peyote-cactus. Het wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren in Mexico en het zuidwesten van de Verenigde Staten gebruikt voor religieuze en spirituele doeleinden. Mescaline is de afgelopen jaren populair geworden als recreatieve drug, en als gevolg daarvan is het gebruik en misbruik toegenomen.

In dit artikel zullen we onderzoeken wat mescaline is, de effecten, dosering, duur en mogelijke bijwerkingen. Het is essentieel om de risico’s van het gebruik van mescaline te begrijpen voordat je besluit het te proberen.

Wat is mescaline?

Mescaline is een psychedelische stof die de perceptie en stemming verandert. Het wordt gevonden in verschillende soorten cactussen, waaronder de peyote-cactus, de San Pedro-cactus en de Peruvian Torch-cactus. Mescaline is een Schedule I-gereguleerde stof in de Verenigde Staten, wat betekent dat het een hoog potentieel voor misbruik heeft en geen geaccepteerd medisch gebruik heeft.

De effecten van mescaline zijn vergelijkbaar met die van LSD en psilocybine, maar de ervaring kan intenser en langduriger zijn. Mescaline kan ingrijpende veranderingen in perceptie veroorzaken, waaronder visuele en auditieve hallucinaties, veranderd denken en emoties, en een veranderd gevoel van tijd en ruimte.

Dosering mescaline:

De dosering van mescaline is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gewicht, de tolerantie en de ervaring van de persoon met de stof. De typische dosering van mescaline varieert van 200-500 mg, met een drempeldosis van ongeveer 100 mg. De effecten van mescaline kunnen tot 12 uur aanhouden, met de piekeffecten tussen 2-4 uur na inname.

Het is essentieel om voorzichtig te zijn bij het gebruik van mescaline, aangezien er gemakkelijk een overdosis kan worden genomen. Een overdosis mescaline kan een reeks gevaarlijke en mogelijk levensbedreigende effecten veroorzaken, waaronder epileptische aanvallen, ademhalingsdepressie en hartfalen.

Effecten van mescaline:

De effecten van mescaline kunnen intens en langdurig zijn. De ervaring kan variëren, afhankelijk van de mentale toestand, omgeving en dosering van het individu. Enkele van de effecten van mescaline zijn:

 • Visuele en auditieve hallucinaties
 • Veranderd denken en emoties
 • Een veranderd gevoel van tijd en ruimte
 • Euforie en gevoelens van welzijn
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Misselijkheid en overgeven
 • Angst en paranoia
 • Verwijde pupillen
 • Zweten en koude rillingen
 • De effecten van mescaline kunnen tot 12 uur aanhouden, met de piekeffecten tussen 2-4 uur na inname.

Bijwerkingen van mescaline:

Mescaline kan een reeks bijwerkingen veroorzaken, waarvan sommige gevaarlijk en mogelijk levensbedreigend kunnen zijn. Enkele van de mogelijke bijwerkingen van mescaline zijn:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Misselijkheid en overgeven
 • Angst en paranoia
 • Verwijde pupillen
 • Zweten en koude rillingen
 • Aanvallen
 • Ademhalingsdepressie
 • Hartfalen

Het is essentieel om onmiddellijk medische hulp in te roepen als je een van deze bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van mescaline.

Veelgestelde vragen:

V. Is mescaline verslavend?

A. Mescaline heeft een laag verslavingspotentieel, maar bij sommige personen kan het verslavend zijn.

V. Kan mescaline worden opgespoord in drugstesten?

Ja, mescaline kan worden gedetecteerd in sommige drugstesten, waaronder urinetesten en haartesten.

V. Is het veilig om mescaline te gebruiken?

A. Het gebruik van mescaline kan riskant en potentieel gevaarlijk zijn, vooral als het in hoge doses wordt ingenomen. Mescaline is een Schedule I-gereguleerde stof in de Verenigde Staten, wat betekent dat het een hoog potentieel voor misbruik heeft en geen geaccepteerd medisch gebruik heeft.

V. Kan mescaline gebruikt worden voor therapeutische doeleinden?

A. Mescaline is veelbelovend gebleken als mogelijke behandeling voor sommige psychische aandoeningen, zoals depressie en angst. Er is echter meer onderzoek nodig om de veiligheid en effectiviteit voor deze doeleinden te bepalen.

V. Is het legaal om mescaline te gebruiken?

A. Mescaline is een Schedule I-gereguleerde stof in de Verenigde Staten, wat betekent dat het illegaal is om het te bezitten, te gebruiken of te verkopen. Er zijn echter enkele uitzonderingen voor religieus en cultureel gebruik.

Conclusie:

Mescaline is een krachtige hallucinogene stof die van nature voorkomt in verschillende soorten cactussen. De effecten kunnen intens en langdurig zijn en het kan een reeks potentieel gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken, vooral wanneer het in hoge doses wordt ingenomen. Het is belangrijk om de risico’s van het gebruik van mescaline te begrijpen en onmiddellijk medische hulp in te roepen als er nadelige effecten worden ervaren. Zoals met elke stof, is de veiligste optie om het gebruik ervan helemaal te vermijden.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto