Wat is MET (Tryptaminen)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

MET (Tryptaminen) behoort tot de groep van de tryptamines en wordt beschouwd als een psychedelische stof. Het is nauw verwant aan DMT, een andere populaire psychedelische stof. MET (Tryptaminen) wordt soms beschouwd als een minder intense variant van DMT, met een kortere duur en minder visuele effecten. In dit artikel zullen we je alles vertellen over MET (Tryptaminen), van de duur en dosering tot de effecten en bijwerkingen.

Wat is MET (Tryptaminen)?
MET (Tryptaminen) is een psychedelische stof die voorkomt in verschillende planten, zoals Mimosa hostilis en Phalaris arundinacea. Het kan ook synthetisch geproduceerd worden. MET (Tryptaminen) wordt vaak gerookt, maar kan ook oraal ingenomen worden.

Duur van MET (Tryptaminen)
De duur van MET (Tryptaminen) is korter dan die van DMT. Het effect van MET (Tryptaminen) duurt meestal tussen de 30 en 45 minuten. Dit kan echter variëren afhankelijk van de dosering en de manier van toediening.

Dosering van MET (Tryptaminen)
De dosering van MET (Tryptaminen) varieert afhankelijk van de manier van toediening. Als je het rookt, heb je minder nodig dan als je het oraal inneemt. Over het algemeen wordt aanbevolen om te beginnen met een dosering van ongeveer 10-15 mg bij het roken en 20-30 mg bij orale inname.

Effecten van MET (Tryptaminen)
De effecten van MET (Tryptaminen) worden vaak omschreven als minder intens dan die van DMT. Het kan echter nog steeds een krachtige psychedelische ervaring bieden. De effecten beginnen meestal binnen enkele seconden na het roken of innemen en kunnen aanhouden gedurende ongeveer 30-45 minuten.

Enkele van de effecten van MET (Tryptaminen) zijn onder meer:

 • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
 • Visuele hallucinaties
 • Verhoogde emoties en gevoelens van gelukzaligheid
 • Gevoel van verbondenheid met de omgeving en anderen

Bijwerkingen van MET (Tryptaminen)

Hoewel de effecten van MET (Tryptaminen) over het algemeen als mild worden beschouwd, zijn er toch enkele bijwerkingen mogelijk. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:

 • Misselijkheid
 • Verhoogde hartslag
 • Angst of paniekaanvallen
 • Verwarring of desoriëntatie

Het is belangrijk op te merken dat de intensiteit en frequentie van de bijwerkingen kunnen variëren, afhankelijk van de persoon en de dosering. Het is ook mogelijk dat sommige mensen geen bijwerkingen ervaren.

Veiligheid en voorzorgsmaatregelen

Zoals met alle psychedelische stoffen, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen als je MET (Tryptaminen) gebruikt. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je zo veilig mogelijk blijft:

 • Gebruik alleen MET (Tryptaminen) onder toezicht van een ervaren tripsitter of therapeut.
 • Zorg ervoor dat je in een veilige en vertrouwde omgeving bent wanneer je de stof gebruikt.
 • Begin met een lage dosering en bouw geleidelijk op om te zien hoe je lichaam reageert.
 • Vermijd het combineren van MET (Tryptaminen) met andere drugs of alcohol.

FAQs

 1. Is MET (Tryptaminen) legaal?

Op dit moment is MET (Tryptaminen) niet gereguleerd en is het dus niet illegaal om het te bezitten of te gebruiken. Het is echter belangrijk om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de wetgeving.

 1. Hoe lang blijft MET (Tryptaminen) in je systeem?

De duur van MET (Tryptaminen) in je systeem kan variëren afhankelijk van de dosering en de manier van toediening. Over het algemeen wordt aangenomen dat MET (Tryptaminen) binnen enkele dagen volledig uit je systeem is.

 1. Kan MET (Tryptaminen) verslavend zijn?

Er is momenteel geen bewijs dat MET (Tryptaminen) verslavend is. Het wordt echter nog steeds aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het gebruik van psychedelica en om te voorkomen dat je het te vaak gebruikt.

Conclusie

MET (Tryptaminen) is een interessante psychedelische stof met een kortere duur en minder intense effecten dan DMT. Het kan een krachtige en vaak visuele ervaring bieden, maar het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en de mogelijke bijwerkingen in gedachten te houden. Als je besluit MET (Tryptaminen) te proberen, zorg er dan voor dat je dit doet onder toezicht van een ervaren tripsitter of therapeut en in een veilige omgeving.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛