Wat is Methallylescaline (MAL)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Methallylescaline (MAL) is een psychedelische stof die behoort tot de familie van de fenylethylaminen. Deze stof is een analoog van mescaline, wat bekend staat om zijn psychedelische effecten. Methallylescaline is een relatief nieuwe stof op de markt en er is nog niet veel bekend over de effecten en bijwerkingen. In dit artikel zullen we je alles vertellen over Methallylescaline (MAL), inclusief de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Duur: De duur van Methallylescaline (MAL) kan variëren, afhankelijk van de dosering en de persoon. Over het algemeen duurt een trip met Methallylescaline (MAL) tussen de 8 en 12 uur.

Dosering: De dosering van Methallylescaline (MAL) verschilt per persoon. Het is belangrijk om te beginnen met een lage dosering en deze langzaam op te bouwen. De aanbevolen dosering voor beginners is 20-30 mg. Voor ervaren gebruikers kan de dosering oplopen tot 60 mg.

Effecten: Methallylescaline (MAL) heeft vergelijkbare effecten als andere psychedelica. Gebruikers kunnen visuele en auditieve hallucinaties ervaren, evenals veranderingen in hun perceptie van tijd en ruimte. Andere effecten van Methallylescaline (MAL) kunnen zijn:

 • Euforie
 • Verhoogde emoties
 • Spirituele ervaringen
 • Verbeterde introspectie

Bijwerkingen: Er is nog niet veel bekend over de bijwerkingen van Methallylescaline (MAL). Net als bij andere psychedelica kan Methallylescaline (MAL) echter enkele ongewenste bijwerkingen veroorzaken, zoals:

 • Misselijkheid
 • Angst
 • Paranoia
 • Verwardheid

Bullet Points:

 • Methallylescaline (MAL) is een psychedelische stof die qua structuur lijkt op mescaline
 • De duur van Methallylescaline (MAL) is tussen de 8 en 12 uur
 • De dosering van Methallylescaline (MAL) verschilt per persoon en begint bij 20-30 mg voor beginners
 • Gebruikers van Methallylescaline (MAL) kunnen visuele en auditieve hallucinaties ervaren
 • Mogelijke bijwerkingen van Methallylescaline (MAL) zijn misselijkheid, angst, paranoia en verwardheid

FAQs:

Wat is Methallylescaline (MAL)? Methallylescaline (MAL) is een psychedelische stof die qua structuur lijkt op mescaline.

Hoe lang duurt een trip met Methallylescaline (MAL)? Een trip met Methallylescaline (MAL) duurt gemiddeld tussen de 8 en 12 uur.

Wat is de aanbevolen dosering voor Methallylescaline (MAL)? De aanbevolen dosering van Methallylescaline (MAL) verschilt per persoon, maar voor beginners wordt een dosering van 20-30 mg aanbevolen. Ervaren gebruikers kunnen een hogere dosering van maximaal 60 mg nemen.

Welke effecten heeft Methallylescaline (MAL)? Methallylescaline (MAL) kan vergelijkbare effecten hebben als andere psychedelica, zoals visuele en auditieve hallucinaties, veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte, en verhoogde emoties en euforie. Het kan ook spirituele ervaringen en verbeterde introspectie veroorzaken.

Wat zijn de bijwerkingen van Methallylescaline (MAL)? Er is nog niet veel bekend over de bijwerkingen van Methallylescaline (MAL), maar het kan misselijkheid, angst, paranoia en verwardheid veroorzaken, net als andere psychedelica.

Conclusie: Methallylescaline (MAL) is een relatief nieuwe psychedelische stof die qua structuur lijkt op mescaline. De duur van een trip met Methallylescaline (MAL) is gemiddeld tussen de 8 en 12 uur en de aanbevolen dosering begint bij 20-30 mg voor beginners. Gebruikers kunnen vergelijkbare effecten ervaren als andere psychedelica, zoals visuele en auditieve hallucinaties, veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte, en verhoogde emoties en euforie. Er is echter nog niet veel bekend over de bijwerkingen van Methallylescaline (MAL), dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de dosering langzaam op te bouwen. Raadpleeg altijd een professional voordat je deze stof gebruikt en houd er rekening mee dat het gebruik van psychedelica risico’s met zich meebrengt.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛