Wat is Methoxisopropamine (MXiPr)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Methoxisopropamine (MXiPr) is een research chemical die behoort tot de groep van dissociatieve middelen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en is nog niet goedgekeurd voor menselijke consumptie. Het is belangrijk om te begrijpen dat MXiPr potentieel gevaarlijk kan zijn en dat het gebruik ervan niet zonder risico’s is. In dit artikel zullen we de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van MXiPr bespreken.

Wat is Methoxisopropamine (MXiPr)?

MXiPr is een dissociatief middel dat behoort tot de klasse van arylcyclohexylamines. Het heeft vergelijkbare effecten als ketamine en PCP, maar de intensiteit en duur van de effecten kunnen variëren. MXiPr is ontwikkeld als onderzoekschemicalie en wordt vaak gebruikt voor studies naar de werking van dissociatieve middelen.

Duur van MXiPr

De duur van MXiPr kan variëren afhankelijk van de dosering, de manier van inname en de individuele gevoeligheid. Over het algemeen kan MXiPr 6-8 uur aanhouden.

Dosering van MXiPr

De juiste dosering van MXiPr kan lastig zijn omdat er nog weinig onderzoek naar is gedaan. Het is belangrijk om te weten dat MXiPr potentieel gevaarlijk kan zijn en dat de juiste dosering afhankelijk is van verschillende factoren, zoals lichaamsgewicht en individuele gevoeligheid. Als vuistregel wordt een dosering van 5-15 milligram aanbevolen, hoewel sommige gebruikers hogere doseringen kunnen verdragen. Het is belangrijk om niet te veel MXiPr te gebruiken, omdat dit kan leiden tot negatieve bijwerkingen.

Effecten van MXiPr

De effecten van MXiPr kunnen variëren afhankelijk van de dosering en individuele gevoeligheid. Over het algemeen kan MXiPr de volgende effecten hebben:

 • Dissociatie: MXiPr kan zorgen voor gevoelens van afgescheidenheid van de omgeving en het eigen lichaam. Dit kan leiden tot veranderde percepties en gedachten.
 • Euforie: Sommige gebruikers ervaren een gevoel van euforie en welzijn bij het gebruik van MXiPr.
 • Verwarring: MXiPr kan leiden tot verwardheid en desoriëntatie.
 • Visuele en auditieve hallucinaties: Sommige gebruikers kunnen visuele en auditieve hallucinaties ervaren bij het gebruik van MXiPr.
 • Veranderingen in de waarneming van tijd: MXiPr kan zorgen voor een veranderde perceptie van tijd, waardoor de tijd langzamer lijkt te gaan.
 • Verhoogde hartslag

Bijwerkingen van MXiPr

MXiPr kan verschillende bijwerkingen hebben, waarvan sommige potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid en braken: MXiPr kan leiden tot misselijkheid en braken, vooral bij hogere doseringen.
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk: MXiPr kan zorgen voor een verhoogde hartslag en bloeddruk, wat potentieel gevaarlijk kan zijn voor mensen met hartproblemen.
 • Verwardheid en desoriëntatie: MXiPr kan leiden tot verwardheid en desoriëntatie, vooral bij hogere doseringen.
 • Psychotische symptomen: Sommige gebruikers kunnen psychotische symptomen ervaren, zoals paranoia en hallucinaties.
 • Geheugenproblemen: MXiPr kan zorgen voor geheugenproblemen en desoriëntatie in tijd en ruimte.
 • Overdosis: Een overdosis van MXiPr kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder bewusteloosheid en coma.

Het is belangrijk om te weten dat MXiPr potentieel gevaarlijk kan zijn en dat het gebruik ervan niet zonder risico’s is. Gebruik MXiPr niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft, als je last hebt van hartproblemen of als je gevoelig bent voor psychotische symptomen.

FAQs over MXiPr

 1. Is MXiPr legaal?

MXiPr is een research chemical en is nog niet goedgekeurd voor menselijke consumptie. Het is momenteel illegaal in de meeste landen, waaronder Nederland.

 1. Is MXiPr verslavend?

Er is nog weinig onderzoek gedaan naar de verslavende eigenschappen van MXiPr. Het is echter bekend dat andere dissociatieve middelen, zoals ketamine en PCP, verslavend kunnen zijn en dat het gebruik ervan kan leiden tot tolerantie en afhankelijkheid.

 1. Kan MXiPr leiden tot een bad trip?

MXiPr kan leiden tot psychotische symptomen en hallucinaties, waardoor een bad trip mogelijk is. Het is belangrijk om MXiPr alleen te gebruiken in een veilige en gecontroleerde omgeving, en om niet te veel te gebruiken.

Conclusie

Methoxisopropamine (MXiPr) is een dissociatief middel dat behoort tot de groep van arylcyclohexylamines. Het wordt voornamelijk gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en is nog niet goedgekeurd voor menselijke consumptie. Het is belangrijk om te weten dat MXiPr potentieel gevaarlijk kan zijn en dat het gebruik ervan niet zonder risico’s is. In dit artikel hebben we de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van MXiPr besproken. Als je overweegt om MXiPr te gebruiken, is het belangrijk om je goed te informeren en om het gebruik ervan te beperken tot een veilige en gecontroleerde omgeving.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛