Wat is Methylnaphthidate (HDMP-28)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Methylnaphthidate (HDMP-28) is een stimulerend middel dat behoort tot de familie van de fenethylaminen. Het is een research chemical die vaak wordt gebruikt in laboratoria voor onderzoeksdoeleinden. Methylnaphthidate is afgeleid van Methylfenidaat, dat een veel voorkomend medicijn is voor de behandeling van ADHD.

Methylnaphthidate wordt vaak verkocht als poeder en kan oraal worden ingenomen, gerookt of gesnoven. De stof heeft een vergelijkbaar effect als andere stimulerende middelen, zoals cocaïne en amfetamine.

Duur

De duur van de effecten van Methylnaphthidate kan variëren, afhankelijk van de manier waarop het wordt ingenomen. Wanneer het oraal wordt ingenomen, kunnen de effecten tot 4-6 uur duren. Wanneer het wordt gerookt of gesnoven, zijn de effecten korter en kunnen ze tot 2-3 uur duren.

Dosering

De dosering van Methylnaphthidate is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de gebruiker, de gewenste effecten en de manier van toediening. Over het algemeen wordt aangeraden om te beginnen met een lage dosis en deze langzaam te verhogen tot het gewenste effect wordt bereikt.

De aanbevolen dosering voor orale inname is 5-20 mg. Voor roken of snuiven is de aanbevolen dosering lager en ligt deze tussen de 2-5 mg.

Effecten

Methylnaphthidate heeft vergelijkbare effecten als andere stimulerende middelen. Het kan leiden tot een verhoogd energieniveau, een verhoogd gevoel van alertheid en een verminderde eetlust. Het kan ook leiden tot een verhoogde hartslag en een verhoogde bloeddruk.

Bijwerkingen

Net als andere stimulerende middelen kan Methylnaphthidate bijwerkingen hebben. Veel voorkomende bijwerkingen zijn onder andere:

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Verhoogde hartslag
 • Verhoogde bloeddruk
 • Verminderde eetlust

Ernstige bijwerkingen kunnen ook voorkomen, zoals:

 • Hartritmestoornissen
 • Psychotische symptomen
 • Verslaving
 • Overdosis

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van Methylnaphthidate en altijd de aanbevolen dosering te volgen.

FAQs

 1. Is Methylnaphthidate legaal? Methylnaphthidate is een research chemical en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie
 1. Wat zijn de effecten van Methylnaphthidate? Methylnaphthidate heeft vergelijkbare effecten als andere stimulerende middelen, zoals een verhoogd energieniveau en een verhoogd gevoel van alertheid. Het kan ook leiden tot een verminderde eetlust en een verhoogde hartslag en bloeddruk.

 2. Is Methylnaphthidate verslavend? Ja, net als andere stimulerende middelen kan Methylnaphthidate verslavend zijn. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik en altijd de aanbevolen dosering te volgen om verslaving te voorkomen.

 3. Hoe kan ik Methylnaphthidate veilig gebruiken? Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en voorzichtig te zijn bij het gebruik van Methylnaphthidate. Vermijd het gebruik van andere stimulerende middelen tijdens het gebruik van Methylnaphthidate en let op eventuele bijwerkingen.

 4. Wat zijn de risico’s van het gebruik van Methylnaphthidate? De risico’s van het gebruik van Methylnaphthidate kunnen variëren van milde bijwerkingen tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals hartritmestoornissen en overdosering. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en altijd de aanbevolen dosering te volgen.

Conclusie

Methylnaphthidate (HDMP-28) is een stimulerend middel dat behoort tot de familie van de fenethylaminen. Het wordt vaak gebruikt als research chemical in laboratoria voor onderzoeksdoeleinden. Het kan worden ingenomen door middel van orale inname, roken of snuiven. De duur van de effecten kan variëren, afhankelijk van de manier van toediening, en de dosering moet worden aangepast aan de ervaring van de gebruiker en de gewenste effecten. Methylnaphthidate kan leiden tot vergelijkbare effecten als andere stimulerende middelen, maar kan ook bijwerkingen en gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van Methylnaphthidate en altijd de aanbevolen dosering te volgen om verslaving en ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛