Your Cart

Wat is NM-2-AI? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

NM-2-AI is een research chemical die de laatste tijd steeds populairder is geworden onder gebruikers. Het is een stof die behoort tot de cathinon-familie en wordt beschouwd als een stimulerend middel. Veel mensen die NM-2-AI hebben geprobeerd, melden een verbetering van hun stemming, energie en focus. In dit artikel gaan we dieper in op wat NM-2-AI precies is, hoe het werkt, de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is NM-2-AI?

NM-2-AI, ook bekend als N-methyl-2-aminoindan, is een research chemical die in 2012 voor het eerst werd gesynthetiseerd. Het is een analoog van methamfetamine en behoort tot de cathinon-familie. Het wordt vaak gebruikt als een stimulerend middel en staat bekend om zijn euforische effecten.

Hoe werkt NM-2-AI?

NM-2-AI werkt door de afgifte van dopamine, norepinefrine en serotonine in de hersenen te verhogen. Dit leidt tot een verbetering van de stemming, energie en focus. Het heeft ook een mild psychedelisch effect en kan hallucinaties veroorzaken bij hogere doses.

Duur van NM-2-AI

De duur van NM-2-AI verschilt van persoon tot persoon en hangt af van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen duurt de werking van NM-2-AI tussen de 4 en 6 uur.

Dosering van NM-2-AI

De juiste dosering van NM-2-AI hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewicht, de lengte en de tolerantie van de persoon. De aanbevolen dosering varieert tussen de 50 en 100 mg voor een lichte tot matige dosis. Hogere doses kunnen leiden tot bijwerkingen en worden niet aanbevolen.

Effecten van NM-2-AI

NM-2-AI kan verschillende effecten hebben, afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Enkele van de meest voorkomende effecten zijn:

 • Verbeterde stemming en energie
 • Verhoogde focus en concentratie
 • Mild psychedelisch effect
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Pupil verwijding
 • Hallucinaties bij hogere doses

Bijwerkingen van NM-2-AI

Hoewel NM-2-AI over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kan het bijwerkingen veroorzaken bij hogere doses. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid en braken
 • Verhoogde angstgevoelens en paranoia

FAQs:

 1. Is NM-2-AI legaal? NM-2-AI valt onder de categorie van research chemicals en is niet legaal voor menselijke consumptie. Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van research chemicals risico’s met zich meebrengt en dat er nog weinig bekend is over de effecten op lange termijn.
 2. Is NM-2-AI verslavend? Er is nog niet genoeg onderzoek gedaan naar de verslavende eigenschappen van NM-2-AI. Het is echter bekend dat stimulerende middelen verslavend kunnen zijn en het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze stof.
 3. Kan NM-2-AI gecombineerd worden met andere drugs? Het wordt sterk afgeraden om NM-2-AI te combineren met andere drugs, aangezien dit de risico’s op bijwerkingen en gezondheidsproblemen kan verhogen. Het combineren van stimulerende middelen kan leiden tot ernstige cardiovasculaire problemen.
Conclusie:

NM-2-AI is een research chemical die wordt gebruikt als stimulerend middel. Het heeft een aantal effecten, waaronder een verbeterde stemming, energie en focus. De duur en dosering van NM-2-AI variëren van persoon tot persoon en het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan. Hoewel NM-2-AI over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen hogere doses bijwerkingen veroorzaken en is er nog weinig bekend over de effecten op lange termijn. Het is belangrijk om te onthouden dat NM-2-AI een research chemical is en niet legaal is voor menselijke consumptie. Als je besluit om NM-2-AI te gebruiken, zorg er dan voor dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt en het alleen onder strikt gecontroleerde omstandigheden gebruikt.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto