Your Cart

Wat is Proscaline? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Proscaline is een psychedelische stof die vergelijkbaar is met mescaline. Het wordt ook wel 4-propoxy-3,5-DMPEA genoemd en behoort tot de fenethylamine-klasse van stoffen. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren ’70 en heeft sindsdien de interesse gewekt van psychedelische liefhebbers en onderzoekers. In dit artikel zullen we de doseringen, effecten, bijwerkingen en duur van Proscaline bespreken.

Dosering:

De juiste dosering van Proscaline hangt af van verschillende factoren, waaronder lichaamsgewicht, ervaring met psychedelische stoffen en persoonlijke tolerantie. Over het algemeen wordt aangeraden om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen als de effecten niet voldoende zijn. De gemiddelde dosis Proscaline ligt tussen de 20 en 40 milligram. Het is belangrijk om de dosering nauwkeurig te meten met een digitale weegschaal, aangezien het verschil tussen een effectieve dosis en een overdosis klein kan zijn.

Effecten:

Proscaline staat bekend om zijn psychedelische effecten, die vergelijkbaar zijn met die van mescaline. Het kan leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten en emoties. De effecten van Proscaline beginnen meestal binnen 30-60 minuten na inname en kunnen tot 8-12 uur aanhouden. Enkele van de mogelijke effecten van Proscaline zijn:

 • Verhoogde kleur- en patroonwaarneming
 • Veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte
 • Euforie en gevoelens van gelukzaligheid
 • Visuele en auditieve hallucinaties
 • Veranderde gedachtenpatronen en gevoelens van verhoogde creativiteit

Bijwerkingen:

Net als andere psychedelische stoffen kan Proscaline bijwerkingen veroorzaken. Sommige van de mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Misselijkheid en braken
 • Angstgevoelens en paniekaanvallen
 • Verwarring en desoriëntatie
 • Hartkloppingen en verhoogde bloeddruk
 • Veranderingen in de eetlust en slaapstoornissen

Het is belangrijk om de dosering van Proscaline nauwkeurig te meten en alleen te gebruiken onder begeleiding van ervaren gebruikers of professionals.

Duur:

De duur van de effecten van Proscaline varieert, afhankelijk van de dosering en de individuele tolerantie. Over het algemeen kunnen de effecten tot 8-12 uur aanhouden. De piek van de effecten treedt meestal op binnen 2-4 uur na inname.

FAQs:

 1. Is Proscaline legaal? Proscaline valt onder de categorie van verboden stoffen in Nederland. Het is illegaal om Proscaline te bezitten, verkopen of gebruiken. Het kan leiden tot vervolging door de autoriteiten en kan resulteren in boetes, gevangenisstraffen en andere juridische consequenties.
 1. Kan Proscaline verslavend zijn? Er is geen bewijs dat Proscaline fysiek verslavend is. Het heeft ook geen bekende effecten op de hersenen die kunnen leiden tot verslaving. Het wordt echter sterk aanbevolen om het niet te gebruiken op regelmatige basis vanwege de mogelijke bijwerkingen en risico’s.
 2. Kan Proscaline veilig worden gebruikt? Het gebruik van Proscaline kan risico’s met zich meebrengen, vooral als het niet correct wordt gedoseerd of gebruikt. Het is belangrijk om de dosering nauwkeurig te meten en alleen te gebruiken onder begeleiding van ervaren gebruikers of professionals. Het is ook aanbevolen om het niet te gebruiken als u lijdt aan psychische aandoeningen of medicijnen gebruikt die kunnen interageren met de stof.

Conclusie:

Proscaline is een psychedelische stof die vergelijkbaar is met mescaline. Het kan leiden tot veranderingen in perceptie, gedachten en emoties. Het is belangrijk om de dosering nauwkeurig te meten en alleen te gebruiken onder begeleiding van ervaren gebruikers of professionals. Het kan bijwerkingen veroorzaken, waaronder misselijkheid, angstgevoelens en verwarring. Het is illegaal in Nederland en kan leiden tot juridische consequenties bij gebruik. Overweeg de risico’s en mogelijke effecten voordat u Proscaline gebruikt.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto