Your Cart

Wat is Pyrovalerone? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Pyrovalerone is een stimulerend middel dat synthetisch is gemaakt. Het wordt voornamelijk gebruikt als een recreatieve drug, hoewel het ook kan worden voorgeschreven voor de behandeling van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD). Pyrovalerone is een van de vele psychoactieve stoffen die momenteel op de markt zijn en die door verschillende personen worden gebruikt om hun stemming, energieniveau en prestaties te verbeteren. In dit artikel zullen we meer te weten komen over Pyrovalerone, inclusief de dosering, effecten, duur en bijwerkingen.

Wat is Pyrovalerone?

Pyrovalerone behoort tot een groep stoffen die bekend staan als cathinonen. Deze stoffen hebben een stimulerend effect op het centrale zenuwstelsel en kunnen een aantal effecten veroorzaken die vergelijkbaar zijn met die van amfetaminen en cocaïne. Pyrovalerone is bekend onder verschillende namen, waaronder 4′-Methyl-α-pyrrolidinopropiophenone (MPPP), 4′-Methyl-α-pyrrolidinohexanophenone (MPHP) en PV-4.

Duur van Pyrovalerone:

Pyrovalerone wordt meestal ingenomen als een pil of als een poeder. De duur van de effecten van Pyrovalerone is afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen kunnen de effecten van Pyrovalerone enkele uren aanhouden.

Dosering van Pyrovalerone:

De juiste dosering van Pyrovalerone is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht en de gezondheidstoestand van de persoon die het gebruikt. Over het algemeen wordt aangeraden om met een lage dosis te beginnen en de dosering langzaam te verhogen tot de gewenste effecten worden bereikt. De typische dosering van Pyrovalerone varieert van 5 mg tot 20 mg.

Effecten van Pyrovalerone:

Pyrovalerone kan een aantal effecten veroorzaken die vergelijkbaar zijn met die van andere stimulerende middelen. Enkele van de meest voorkomende effecten van Pyrovalerone zijn:

 • Verhoogde energie en alertheid
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Euforie en gevoelens van welzijn
 • Verhoogde seksuele opwinding

Bijwerkingen van Pyrovalerone:

Hoewel Pyrovalerone enkele positieve effecten kan hebben, kan het ook bijwerkingen veroorzaken. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van Pyrovalerone zijn onder andere:

 • Angst en paranoia
 • Slapeloosheid en slaapstoornissen
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Misselijkheid en braken
 • Vermoeidheid en uitputting
 • Verhoogde agressiviteit en prikkelbaarheid
 • Verstoring van het hartritme

De bijwerkingen van Pyrovalerone kunnen verergerd worden als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen, gecombineerd wordt met andere drugs of als het regelmatig wordt gebruikt over een langere periode.

FAQs:

 1. Is Pyrovalerone legaal? Pyrovalerone is momenteel niet legaal in veel landen en wordt beschouwd als een illegale drug. Het wordt in sommige landen echter gebruikt als medicijn voor de behandeling van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD).

 2. Hoe wordt Pyrovalerone gebruikt? Pyrovalerone kan worden ingenomen als een pil of als een poeder. Het wordt meestal gesnoven of geïnjecteerd, hoewel sommige mensen het ook oraal innemen.

 3. Kan Pyrovalerone verslavend zijn? Ja, Pyrovalerone kan verslavend zijn en kan leiden tot afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen bij langdurig gebruik.

 4. Is Pyrovalerone veilig? Pyrovalerone is geen veilige drug en kan leiden tot een aantal ernstige bijwerkingen en gezondheidsrisico’s. Het gebruik ervan wordt afgeraden, vooral zonder medisch toezicht.

Conclusie:

Pyrovalerone is een synthetisch stimulerend middel dat wordt gebruikt als een recreatieve drug en soms wordt voorgeschreven voor de behandeling van ADHD. Het heeft een aantal effecten die vergelijkbaar zijn met die van andere stimulerende middelen, maar kan ook bijwerkingen en gezondheidsrisico’s veroorzaken. Het is belangrijk om de dosering te respecteren en het niet te combineren met andere drugs of alcohol. Het is ook aan te raden om het alleen te gebruiken onder medisch toezicht en om eventuele bijwerkingen of gezondheidsproblemen onmiddellijk te melden bij een arts.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto