Your Cart

Wat is RTI-113? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

RTI-113 is een psychoactieve stof die valt onder de categorie van onderzoekschemische stoffen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en wordt niet aanbevolen voor menselijke consumptie. In dit artikel zullen we ingaan op alle aspecten van RTI-113, zoals de duur, dosering, effecten en bijwerkingen.

Wat is RTI-113?

RTI-113 is een onderzoekschemische stof die tot de klasse van fenyltropanen behoort. Het is een derivaat van de bekende psychoactieve stof, cocaïne. Het heeft vergelijkbare chemische eigenschappen als cocaïne, maar de werking op het menselijk lichaam verschilt enigszins. RTI-113 wordt voornamelijk gebruikt als een onderzoekschemische stof voor wetenschappelijk onderzoek.

Duur van RTI-113:

De duur van RTI-113 is afhankelijk van de dosering en de manier van inname. Bij orale inname duurt het ongeveer 30-60 minuten voordat de effecten merkbaar worden. De effecten kunnen tussen de 2-4 uur aanhouden. Bij intranasale of intraveneuze toediening kunnen de effecten sneller optreden en korter duren.

Dosering van RTI-113:

De dosering van RTI-113 varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de gewenste effecten. Het wordt aanbevolen om met een lage dosis te beginnen en geleidelijk te verhogen totdat het gewenste effect is bereikt. De aanbevolen dosering varieert tussen de 5-30 mg.

Effecten van RTI-113:

De effecten van RTI-113 kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de manier van inname. Over het algemeen kan RTI-113 de volgende effecten hebben:

 • Euforie
 • Verhoogde energie
 • Verhoogde alertheid
 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde seksuele activiteit

Bijwerkingen van RTI-113:

RTI-113 kan ook bijwerkingen hebben, zoals:

 • Verhoogde hartslag en bloeddruk
 • Angst en paranoia
 • Slapeloosheid
 • Verlies van eetlust en gewichtsverlies
 • Tolerantie en verslaving

FAQ’s:

 1. Is RTI-113 legaal?

RTI-113 is een onderzoekschemische stof en wordt niet aanbevolen voor menselijke consumptie. Het kan in sommige landen legaal zijn voor wetenschappelijk onderzoek.

 1. Hoe moet RTI-113 worden bewaard?

RTI-113 moet worden bewaard op een koele, droge plaats.

 1. Kan RTI-113 verslavend zijn?

RTI-113 is vergelijkbaar met cocaïne en kan verslavend zijn bij langdurig en frequent gebruik. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en het gebruik van RTI-113 te beperken.

 1. Wat zijn de langetermijneffecten van RTI-113?

Er is nog onvoldoende onderzoek gedaan naar de langetermijneffecten van RTI-113 op het menselijk lichaam. Het is daarom niet bekend wat de mogelijke risico’s en gevolgen van langdurig gebruik kunnen zijn.

Conclusie:

RTI-113 is een psychoactieve stof die voornamelijk wordt gebruikt als onderzoekschemische stof voor wetenschappelijk onderzoek. Het heeft vergelijkbare chemische eigenschappen als cocaïne en kan vergelijkbare effecten hebben, zoals euforie, verhoogde energie en alertheid. Het gebruik van RTI-113 wordt echter niet aanbevolen voor menselijke consumptie vanwege de mogelijke bijwerkingen, verslavende eigenschappen en onbekende langetermijneffecten. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en voorzichtig te zijn bij het gebruik van RTI-113. Raadpleeg altijd een professional voordat u deze stof gebruikt.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto