Your Cart

Wat is S-Ketamine (Esketamine)? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

S-Ketamine, ook wel bekend als Esketamine, is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het is een NMDA-receptorantagonist en wordt geleverd in de vorm van een neusspray. Het is de enige snelle-acting antidepressivum op de markt en heeft de potentie om depressies te behandelen die niet reageren op andere behandelingen.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van S-Ketamine (Esketamine).

Duur van S-Ketamine (Esketamine):

De duur van S-Ketamine (Esketamine) kan variëren, afhankelijk van de dosering en de individuele reactie op de medicatie. Over het algemeen duurt het effect van een enkele dosis tussen de 20 en 60 minuten. Na het aanbrengen van de neusspray is het belangrijk om minimaal 2 uur niet te rijden en geen gevaarlijke machines te bedienen. Dit komt doordat S-Ketamine slaperigheid en verminderde reactiesnelheid kan veroorzaken.

Dosering van S-Ketamine (Esketamine):

De dosering van S-Ketamine (Esketamine) varieert ook, afhankelijk van de behandelende arts en de individuele behoeften van de patiënt. In het algemeen wordt S-Ketamine toegediend in een dosis van 56 mg, verdeeld over twee neussprays van 28 mg elk. Het wordt gebruikt als aanvullende behandeling voor patiënten met een depressie die niet reageren op andere behandelingen.

Effecten van S-Ketamine (Esketamine):

S-Ketamine (Esketamine) heeft een aantal effecten op het lichaam en de geest, die kunnen variëren van persoon tot persoon. Enkele veelvoorkomende effecten zijn:

 • Verhoogde bloeddruk en hartslag
 • Euforie en gevoel van welzijn
 • Verminderde pijngevoeligheid
 • Veranderde perceptie van tijd en ruimte
 • Hallucinaties en dissociatie

Het is belangrijk om te onthouden dat deze effecten zich niet bij iedereen voordoen en dat de intensiteit en duur van de effecten kan variëren.

Bijwerkingen van S-Ketamine (Esketamine):

Naast de beoogde effecten, kan het gebruik van S-Ketamine (Esketamine) ook bijwerkingen veroorzaken. Enkele veelvoorkomende bijwerkingen zijn:

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid en braken
 • Duizeligheid en slaperigheid
 • Verwardheid en desoriëntatie
 • Droge mond en keel

Als u een van deze bijwerkingen ervaart na het gebruik van S-Ketamine, neem dan contact op met uw arts of apotheker

FAQs:

 1. Wat zijn de bijwerkingen van S-Ketamine (Esketamine)? S-Ketamine kan bijwerkingen veroorzaken zoals hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en slaperigheid, verwardheid en droge mond en keel.

 2. Is S-Ketamine veilig? S-Ketamine is veilig als het wordt voorgeschreven en gebruikt onder toezicht van een arts. Het kan echter bijwerkingen veroorzaken, dus het is belangrijk om uw arts te informeren over eventuele andere medicijnen die u gebruikt en medische aandoeningen die u heeft voordat u het gebruikt.

 3. Kan S-Ketamine verslavend zijn? S-Ketamine heeft de potentie om verslavend te zijn als het misbruikt wordt. Het wordt echter alleen voorgeschreven aan patiënten met een depressie die niet reageren op andere behandelingen en wordt gebruikt onder toezicht van een arts.

Conclusie:

S-Ketamine (Esketamine) is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het wordt geleverd in de vorm van een neusspray en is de enige snelle-acting antidepressivum op de markt. De duur, dosering, effecten en bijwerkingen van S-Ketamine kunnen variëren, afhankelijk van de individuele reactie op de medicatie. Het is belangrijk om S-Ketamine alleen onder toezicht van een arts te gebruiken en eventuele bijwerkingen te melden. Als u lijdt aan depressie en niet reageert op andere behandelingen, kan S-Ketamine (Esketamine) een effectieve behandelingsoptie zijn om uw symptomen te verminderen.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto