Wat is Salvinorin B ethoxymethyl ether? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

Salvinorin B ethoxymethyl ether is een zeer krachtige drug die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden onder gebruikers van hallucinogenen. Het is belangrijk op te merken dat Salvinorin B illegaal is in veel landen en wordt beschouwd als een potentieel gevaarlijke drug vanwege de ernstige bijwerkingen die het kan veroorzaken. In dit artikel zullen we de belangrijkste informatie bespreken over Salvinorin B, zodat u beter geïnformeerd bent over de risico’s en effecten van deze drug.

Duur

De duur van de effecten van Salvinorin B varieert afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Over het algemeen kunnen de effecten van Salvinorin B enkele minuten tot een uur aanhouden. Na de piek van de ervaring kan het nog enige tijd duren voordat de effecten volledig zijn verdwenen.

Dosering

De dosering van Salvinorin B is zeer belangrijk, aangezien het een zeer krachtige drug is die kan leiden tot ernstige bijwerkingen bij te hoge doses. De aanbevolen dosering van Salvinorin B ligt tussen 200 en 500 microgram, maar sommige gebruikers melden dat ze doses van meer dan 1 milligram hebben genomen. Het is belangrijk om de dosering van Salvinorin B langzaam op te bouwen om te voorkomen dat u te veel neemt.

Effecten

Salvinorin B kan verschillende effecten hebben, afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. Enkele van de meest voorkomende effecten zijn onder meer:

 • Veranderingen in visuele perceptie
 • Veranderingen in auditieve perceptie
 • Verhoogd gevoel van spiritualiteit
 • Gevoel van euforie
 • Veranderingen in de manier waarop tijd wordt ervaren

Bijwerkingen

Zoals eerder vermeld, kan Salvinorin B potentieel gevaarlijke bijwerkingen hebben. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:

 • Angst en paranoia
 • Duizeligheid en misselijkheid
 • Verwardheid
 • Verstoorde motoriek

FAQs

 1. Is Salvinorin B legaal? Nee, Salvinorin B is illegaal in veel landen vanwege de potentieel gevaarlijke bijwerkingen.

 2. Kan Salvinorin B verslavend zijn? Er is momenteel weinig bekend over de verslavende eigenschappen van Salvinorin B, maar sommige gebruikers melden dat ze moeite hebben om te stoppen met het gebruik ervan.

 3. Is het veilig om Salvinorin B te gebruiken? Salvinorin B is een potentieel gevaarlijke drug die ernstige bijwerkingen kan veroorzaken, dus het is niet veilig om het te gebruiken.

 4. Kun je Salvinorin B online kopen? Salvinorin B is illegaal in veel landen, dus het is niet legaal om het online te kopen. Bovendien is het niet veilig om drugs online te kopen omdat ze vaak vervuild zijn of niet de juiste dosering bevatten.

Conclusie

Salvinorin B ethoxymethyl ether is een synthetische drug die wordt gemaakt van Salvinorin A, een hallucinogeen middel dat voorkomt in de bladeren van de Salvia divinorum-plant. Salvinorin B heeft vergelijkbare effecten als Salvinorin A, maar is veel sterker en kan potentieel gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken. Het is belangrijk om te onthouden dat Salvinorin B illegaal is in veel landen en niet veilig is om te gebruiken. Als u overweegt om Salvinorin B te gebruiken, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen en een deskundige medische mening te krijgen voordat u dit potentieel gevaarlijke middel inneemt.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛