Your Cart

Wat is SL-164? Duur, dosering, effecten, bijwerkingen

SL-164 is een onderzoekschemicalie die als designer drug wordt gebruikt. Deze stof behoort tot de groep van de fenetylamines en is afgeleid van het stimulerende middel amfetamine. SL-164 is niet bedoeld voor menselijke consumptie, maar wordt gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Desondanks wordt SL-164 vaak illegaal verkocht als partydrug. In dit artikel bespreken we de duur, dosering, effecten en bijwerkingen van SL-164.

Duur

De duur van SL-164 varieert afhankelijk van de dosis en de manier van gebruik. Bij inname via de mond begint de werking na ongeveer 30 minuten en duurt het effect 4-6 uur. Bij intraveneuze toediening begint het effect vrijwel onmiddellijk en duurt het effect ongeveer 2-3 uur.

Dosering

De dosering van SL-164 varieert afhankelijk van de manier van gebruik. Voor inname via de mond wordt een dosis van 50-100 mg aanbevolen. Voor intraveneuze toediening wordt een dosis van 10-20 mg aanbevolen. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden om de kans op bijwerkingen te verminderen.

Effecten

SL-164 is een stimulerend middel dat het centrale zenuwstelsel stimuleert. Dit resulteert in een verhoogde alertheid, focus, energie en euforie. De gebruiker kan zich meer sociaal en communicatief voelen en kan verhoogde fysieke prestaties ervaren. SL-164 kan echter ook leiden tot ongewenste bijwerkingen, zoals angst, paranoia, slapeloosheid en verhoogde hartslag.

Bijwerkingen

SL-164 kan leiden tot verschillende bijwerkingen, afhankelijk van de dosis en de manier van gebruik. Veel voorkomende bijwerkingen zijn onder meer angst, paranoia, verhoogde hartslag, hoge bloeddruk en slapeloosheid. Andere bijwerkingen zijn onder meer hoofdpijn, misselijkheid, braken en diarree. Bij gebruik van hoge doseringen kan SL-164 leiden tot hallucinaties en psychotische symptomen.

Veiligheid

SL-164 is een onderzoekschemicalie die niet bedoeld is voor menselijke consumptie. Gebruikers van SL-164 nemen dus een groot risico op hun gezondheid en veiligheid. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden om de kans op bijwerkingen te verminderen. Daarnaast moet SL-164 altijd worden opgeslagen op een veilige en droge plaats, buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

FAQs

Q: Is SL-164 legaal?
A: Nee, SL-164 is niet legaal voor menselijke consumptie. Het is een onderzoekschemicalie die alleen bedoeld is voor wetenschappelijke en onderzoeksdoeleinden.

Q: Kan SL-164 leiden tot verslaving? A: Ja, SL-164 heeft stimulerende eigenschappen en kan leiden tot afhankelijkheid bij regelmatig gebruik. Het wordt sterk afgeraden om SL-164 te gebruiken voor recreatieve doeleinden.

Q: Hoe kan ik de bijwerkingen van SL-164 verminderen? A: Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen niet te overschrijden. Daarnaast kan het nuttig zijn om SL-164 te gebruiken in een rustige en ontspannen omgeving. Het gebruik van SL-164 in combinatie met andere drugs of alcohol kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Conclusie

SL-164 is een onderzoekschemicalie die niet bedoeld is voor menselijke consumptie. Desondanks wordt het vaak illegaal verkocht als partydrug. SL-164 heeft stimulerende eigenschappen en kan leiden tot verhoogde alertheid, energie en euforie. Het kan echter ook leiden tot ongewenste bijwerkingen, zoals angst, paranoia en verhoogde hartslag. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen niet te overschrijden en SL-164 alleen te gebruiken voor wetenschappelijke doeleinden. Gebruikers van SL-164 nemen een groot risico op hun gezondheid en veiligheid.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto