Wat te doen tegen een kater van speed?

Als je speed hebt gebruikt, kan het zijn dat je de volgende dag last hebt van een kater. Er zijn geen middelen die je kunt nemen om de kater van een speed bijna niet te voelen. Maar er zijn wel manieren om de kater te verminderen.

Gezond eten voor en na speed gebruik:

Het is belangrijk om voor en na speed gebruik gezond te eten. Vooral veel reservestoffen (noten, pinda’s) en vitaminen (sinaasappels, kiwi, broccoli). Het is moeilijk om te eten tijdens en na speedgebruik, maar probeer het toch. Goed eten vermindert duidelijk de kater! Als het lukt; eet een zout koekje of enkele zoute chips. Als je geen vast voedsel binnenkrijgt, denk dan aan sappen, drinkontbijt, smoothies.

Vitamines en anti-oxidanten voor en na speed gebruik:

Het is belangrijk om voor en na speed gebruik extra vitamines en anti-oxidanten te nemen. Vooral veel anti-oxidanten en vitaminen (blauwe bessen, frambozen, bramen, druiven, rozijnen, sinaasappels, kiwi, broccoli). Dit is misschien wel de belangrijkste tip! Je kan voor en na speedgebruik extra vitamines en anti-oxidanten gebruiken. Dit zal helpen om je lichaam te herstellen en om de kater te verminderen.

Onthoud dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, vooral als je drugs gebruikt. Zorg ervoor dat je genoeg slaapt, gezond eet en drinkt en neem voldoende rust.

vergeet nooit

Aanbiedingen tot wel 50%

Meld je nu aan. Laatste kans ⌛