Your Cart

Wat voor trip krijg je als je mCCP neemt en is het minder schadelijk dan XTC?

mCPP (meta-chloor-phenyl-piperazine) is een stof die steeds vaker in XTC-pillen voorkomt. Maar wat voor effect heeft het precies op je lichaam en geest? In dit artikel gaan we in op de trip die je krijgt van mCPP en hoe schadelijk het is in vergelijking met XTC.

Effecten van mCPP

MCCP heeft vooral een wause werking, alhoewel een oppeppend effect ook wel wordt gemeld. Soms komen hallucinaties voor. Maar je kunt ook weer niet zeggen dat het effect op LSD of paddo’s lijkt. Sommige mensen vinden het prettig, maar de meeste mensen vinden het troep waar ze zich ziek door gaan voelen. Het is belangrijk om te weten dat de verkoop van pure mCPP leidt in veel gevallen tot hoofdpijn en misselijkheid (feestspikkelpil).

Minder schadelijk dan XTC?

Waarschijnlijk is mCCP niet giftig voor de hersenen (zoals XTC wel is). Echter, bij een overdosis kan er wel onrust, oververhitting en een zeer gevaarlijke serotoninevergiftiging ontstaan. De combinatie van mCPP met XTC of anti-depressieve medicijnen kan dit risico vergroten. Het is nog niet bekend hoe groot dit risico op serotoninevergiftiging in de praktijk is.

Onbetrouwbare XTC markt

De vervuiling met mCCP is onderdeel van een toenemende onbetrouwbaarheid van de XTC markt. De XTC wordt weer regelmatig vermengd met amfetamine, methamfetamine, MDA, MDEA, cafeïne, en mCPP. Daarom is het belangrijk om je XTC te laten testen, zodat je weet wat je precies slikt en welke risico’s eraan verbonden zijn.

Conclusie

MCCP heeft geen vergelijkbaar effect met LSD, XTC of paddo’s en wordt door de meeste mensen gezien als troep waar ze zich ziek door gaan voelen. Hoewel het waarschijnlijk niet giftig is voor de hersenen, kan er wel een gevaarlijke serotoninevergiftiging ontstaan bij een overdosis en bij gebruik in combinatie met XTC of anti-depressieve medicijnen. Laat daarom je XTC testen voordat je het slikt.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto