Your Cart

XTC en ibuprofen: is het veilig om te combineren?

Als je bijvoorbeeld last hebt van kiespijn en ibuprofen gebruikt, kan je je afvragen of het veilig is om XTC te gebruiken op een feest de volgende dag. Hieronder zullen we de mogelijke effecten van de combinatie van deze twee middelen bespreken.

Ibuprofen en MDMA: geen wisselwerking

Ibuprofen heeft geen directe wisselwerking met MDMA. Je kan dus gerust ibuprofen blijven gebruiken terwijl je van plan bent om XTC te gebruiken. Het is echter belangrijk om op te merken dat ibuprofen bloedstolling kan remmen bij hogere doses, wat gevaarlijk kan zijn als je een (zeer zeldzame) bloeding krijgt door het gebruik van MDMA.

Bijwerkingen van ibuprofen

Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke bijwerkingen van ibuprofen, zoals diarree, hoofdpijn, duizeligheid en maag- en darmstoornissen. Deze bijwerkingen kunnen worden versterkt door de effecten van XTC. Houd hier rekening mee in geval van XTC-bijwerkingen.

Gespannen kaken en malen

Een bekende bijwerking van MDMA is dat het kan leiden tot gespannen kaken en/of malen of knarsetanden. Dit kan voor problemen zorgen tijdens het feest, dus wees hierop voorbereid en probeer de kaakspieren te ontspannen.

Conclusie

In principe is er geen directe wisselwerking tussen ibuprofen en MDMA en kan je ibuprofen blijven gebruiken terwijl je van plan bent om XTC te gebruiken. Houd echter rekening met de mogelijke bijwerkingen van ibuprofen en de gespannen kaken die kunnen optreden bij MDMA-gebruik. Als je je zorgen maakt over de combinatie van deze middelen, overleg dan met je arts of apotheker.

Free Worldwide shipping

On all orders above €50

Anonymous Shipping

Discreet Packaging

Laboratory Tested

XTRAVitamines guarantees its products.

100% Secure Checkout

iDEAL / Bank Transfer / Crypto